Μετάβαση στο περιεχόμενο

mvsamos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mvsamos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. >Τελικά είδα οτι έχει ξανα αναφερθει το θεμα αλλά κανείς δεν ξέρει σίγουρα!!!
  2. Ζητώ συγνώμη αν κάπου είναι γραμμένο ξανά αλλά δεν το βρήκα. Ενδιαφέρομαι να βάλω φωτοβολταικά σε ταράτσα που δεν έχει στηθαίο στη Σάμο, τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να φτιάξω στηθαίο; Αν ναι, χρειάζεται άδεια μικρής κλίμακας απ την πολεοδομία; Που μπορώ να βρω επίσημα αυτές τις πληροφορίες;;; Σας ευχαριστώ πολύ!!!!
  3. Γεια σου Κάτια, στην Ιταλία η Αρχιτεκτονική είναι πάρα πολύ καλή και μια απ τις καλύτερες της Ιταλίας είναι στη Βενετία!!!! Το θέμα τώρα είναι ποιός μπορεί να μπεί. Πάρε ένα τηλέφωνο στο ελληνικό προξενείο εκεί να ζητήσεις παλιότερες εξετάσεις να ρίξεις μια ματιά. Οσο για τη γλώσσα αυτό είναι ένα πρόβλημα αν δεν ξερεις καθόλου θα πρέπει να κανεις ιταλικά πριν πας. Με ενα 6μηνο εντατικά και πολύ διαβασμα μορείς να φυγεις! Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε οποια επιλογή σου!!!!!! ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.