Jump to content

Stelios.A

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Ουδέτερη

About Stelios.A

 • Rank
  Μέλος

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. όλα είναι ρυθμισμένα όπως πρέπει..Και πάλι δε μπορώ να στείλω emails..Θα κοιτάξω να επικοινωνήσω με τη Cyta..
 2. Συνάδελφοι .... Έχω συνδέσει το teemail.gr με το Outlook 2007. Τα εισερχόμενα τα λαμβάνω μια χαρά. Όμως δε στέλνει κανένα εξερχόμενο και μου βγάζει συνεχώς error στη σύνδεση με τον SMTP. Έχω cyta, με SMTP mail-out.cyta.gr. Help please!!
 3. Stelios.A

  Pro/Engineer

  Συνάδελφοι γεια σας. Υπάρχουν κάπου, ή αν έχει κάποιος, ένα tutorial και κάποιες ασκήσεις για το Pro Engineer? Για να μπορούμε να μάθουμε τουλάχιστον τα βασικά. Στο εξωτερικό το ζητάνε πάρα πολύ το Pro Engineer. Σας ευχαριστώ. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Gousgounis
 4. Συνάδελφοι καλημέρα. Μου εμφανίστηκε μια περίπτωση με μια ταβέρνα που έχει κάνει επέκταση την κουζίνα και σύμφωνα με το νόμο ένα απο τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι και μια Τεχνική Έκθεση απο τον αρμόδιο Μηχανικό για τον Ηλεκτρομηχανολογικό έλεγχο του πίνακα, των γειώσεων και των λοιπών Η/Μ εφόσων υπάρχουν. Επειδή σαν Μηχανολόγο Μηχανικό δε μου έχει ξανατύχει κάτι τετοιο, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ.
 5. Θέλει π.χ στο σημείο που αναφέρεται στο φωτισμό ασφαλειας (που το έντυπο απλα ρωταει με ναι / οχι) , να περιγραψω ποσα Lumens, lux είναι τα φώτα κτλ. Μετα θέλει να περιγράψω πως ακριβώς είναι οι πυρανυχνευτές (?).
 6. Αν σου πώ ότι πήγα και κατέθεσα με το πρότυπο και μου την έδωσε πίσω θα με πιστέψεις? Μου είπε κάνε ένα δικό σου πρότυπο και να χωράνε και αυτα που πρέπει να γράψεις επιπλέων...
 7. Χαιρετώ το forum. Πρέπει να κάνω μια μελέτη ενεργητικής, βασιζόμενος στην Πυρ.Διατ. 8γ/2007 - Λήψη μέτρων πυροπροστασίας σε εμπορικά καταστήματα. Επειδή το πρότυπο της Πυροσβεστικής δε βολευει καθόλου, διότι θέλω να περιγράψω πιο αναλυτικά κάποια πράγματα, μπορείτε (η έχετε) κάποιο άλλο πρότυπο για μελέτες σύμφωνα με αυτή τη διάταξη; Ευχαριστώ! Υ.Γ Έχω και το fine adapt , αλλά δεν έχει κάτι άλλο πέρα απο το έγγραφο της Πυροσβεστικής.
 8. Συνάδελφοι καλησπέρα. Πρέπει να καταθέσω μια Μ.Π.Ε για ενα μικρό πλυντήριο αυτοκινήτων. Ολα οκ μεχρί εδώ. Ένα απο τα δικαιολογητικά που μου ζητάει η Επίχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης είναι και μια μικρή τεχνική τεχνική έκθεσης διάθεσης υδάτων-λυμάτων. Έψαξα αλλα δε βρήκα πουθενά κάποιο πρότυπο για να χρησιμοποιείσω.Δε νομίζω να είναι κάτι δύσκολο αλλα που μπορώ να βρώ κάτι αντίστοιχο για να πάρω μια εικόνα πως πρέπει να είναι μια τετοια τεχνική έκθεση? Ευχαριστω εκ των προτέρων.
 9. Συνάδελφοι καλησπέρα. Υπάρχει μια απλή υπευθυνη δήλωση Μηχανολόγου Μηχανικού που πιστοποιεί τον κυλινδρισμό του Ι.Χ αυτοκινήτου και κατατείθεται στο Τμήμα Συγκοινωνιών. Μπορεί κάποιος να μου στείλει σε P.M πόσο περίπου χρεώνεται κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ.
 10. Συνάδελφοι καλημέρα. Ψάχνω πληροφορίες σχετικά με τα Υδραυλικά Συστήματα Μηχανημάτων έργου τόσο για προσωπική ενημέρωση όσο και για διδασκαλία στην εκπαίδευση. Αν έχετε κάτι σχετικό θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ.
 11. Σωστό. Το θέμα είναι όμως οτι (και κάπου εκεί περιπλέκονται όλα) αυτός που δουευει πχ σε μια πολεοδομία είναι δημόσιος υπάλληλος και λειτουργεί με τα του δημοσίου υπαλλήλου. Τι γίνεται όμως με αυτόν που είναι σε μια δημοτική επχείρηση Α.Ε με αορίστου? Παρεπιπτόντως, η σύμβαση του ως αορίστου έγινε με το νόμο Παυλόπουλου (άρα δημόσιος υπάλληλος?) ..
 12. Συνάδελφοι, εγω απο οσο ξερω οποιος δουλευει στο δημόσιο , έστω και σε μια Α.Ε του δημοσίου, απαγορέυεται να έχει εταιρεία στην αγορά.
 13. Συναδελφοι μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να βρω το νομοσχεδιο που κυκλοφορει αυτες τις μερες για τα επαγγελματικα δικαιωματα των ΤΕΙ? Ευχαριστω.
 14. Γεια σας συνάδελφοι. Θέλω να ρωτίσω κάποια πράγματα τα οποία, αν μη τι άλλο, εξοργίζουν τους (νέους κυρίως) άνεργους Μηχανικούς ( ανήκω και εγω σε αυτήν την κατηγορία). Εαν κάποιος εργάζεται με μια Δημοτική ή Διαδημοτική εταιρεία Α.Ε με σύμβαση αορίστου χρόνου, έχει το δικαίωμα απο το νόμο να διατηρεί βιβλία ελέυθερου επαγγελματία και να συνεχίζει να στερεί (ταπινή μου άποψη) ίσες ευκαιρίες απο άλλους συναδέλφους? Ευχαριστώ.
 15. Συναδελφοι, Θελω να ασχοληθω με μια αδειοδοτηση Μ.Ε (ενα καινουριο Unimog αγορασμενο απο τη Γερμανια). Που μπορω να βρω πληροφοριες? Σας ευχαριστώ.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.