Μετάβαση στο περιεχόμενο

elr

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

elr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι! Έχω το autocad 2009 και έχω το προγραμματάκι ezysurf για την δημιουργία ισουψών! Ενώ το έχω περάσει κανονικά στο autocad δεν λειτουργεί καμία εντολή του ezysurf! Έχω κάνει και το CHANGING THE SUPPORT PATH που ζητάει στις οδηγείες και μάλλον καπου εκεί κάνω λάθος! Έχει κανείς από εσάς αυτό το πρόγραμμα να με βοηθήσει?
  2. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!Το winraport είναι τελικά πολύ καλό και πολύ χρήσιμο!Ευχαριστώ και πάλι όλους σας!
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι!Έχω κατευάσει κάποιες συντεταγμένες από ενα όργανο topcon και το αρχείο είναι σε μορφή txt.Με ποιό τρόπο θα μπορέσω να ρήξω τις συντεταγμένες αυτές στο autocad?Πρέπει να μετατρέψω κάπως το αρχείο?Είμαι αρχάριος και δεν το έχω δοκιμάσει ξανά!
  4. Ευχαριστώ πολύ!Θα το ψάξω και θα βρώ λύση!
  5. Τα έχω δει αυτά αλλά δεν με βοήθησαν. Έλεγα μήπως γινόταν να σχεδιάσω ισουψείς χωρίς να κατεβάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα.Μόνο με το map 3d. Μήπως ξέρει κάποιος άλλος?
  6. Καλησπέρα φίλοι μου.Εχω το Autocad map 3d 2010 και εχω ένα πρόβλημα.Με ποιό τρόπο μπορώ να σχεδιάσω ισουψείς καμπύλες?Αν γνωρίζει κάποιος θα με βοηθήσει πολύ!Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.