Μετάβαση στο περιεχόμενο

αντώνης βλαχόπουλος

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

αντώνης βλαχόπουλος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εάν κάποια η κάποιος συνέδελφος έχει βρεί τη ΦΕΚ του Ν. 3275 / 55 που ήταν δυντόν σε εκτός σχεδίου περιοχές στην Αττική να πραγματοποιηθεί προσθήκη σε προυπάρχον κτίσμα με ποσοστό καλύψεως 50 % - και για το οποίο γινόταν έλεγχος με αεροφωτογραφίες και αυτοψία από την πολεοδομία , ας το αναφέρει για να την βρώ και εγώ. Εχω φάει τον κόσμο όμως δεν την βρίσκω. Ψάχνω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και τίποτα. Ευχαριστώ.-
  2. Σε περιοχή που έχει μειωθεί ο Σ.Δ. και υπάρχουν δύο συνιδιοκτήτες στο ήδη ανεγερθέν κτίριο που δεν έχουν εξαντλήσει και με τον σημερινό Σ.Δ. την επιτρεπομένη γι΄ αυτούς εκμ/ση βάσει του ποσοστού συνιδιοκτησίας τους .Το αρμοδιο τμήμα της Πολεοδομίας μας λέει ότι , βάσει την αναλογούσα έκταση οικοπέδου από το ποσοστό συνιδιοκτησίας , στην επιφάνεια που δικαιούμεθα να καλύψουμε πρέπει να έχουμε συμμετοχή και στα κοινόχρηστα και μου κάνουν έλεγχο , όταν έχουν ήδη εκδοθεί εξ άδειες , σήμερα σε όλες τίς άδειες προσθέτονας και αναλογία επί των κοινοχρήστων. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος συνάδελφος το θέμα αυτό; Έχω πάρει και παλαιά τέτοια άδεια χωρίς να μου έχουν πκοκύψει τέτοια θέματα , φυσικά στην ίδια Πολεοδομία με άλλον όμως μηχανικό εφαρμογής. Σε υπολογισμό που πραγματοποίησα σε έναν συνιδιοκτήτη έχει υπέρβαση και μετά την προσθήκη των κοινοχρήστων , μερικά εκατοστά του μ².- Θα επανέλθω στο θέμα και σε άλλο πιό σοβαρό , αρκετα για πρώτη φορά. Ευχαριστώ Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.