Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΛΑΓΟΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΛΑΓΟΣ

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Στο στοιχειο αυτοπαραδοσης που θα πρεπει να συμπληρωσω (πηρα απαλλαγη για μενα και εκανα ατυπη δωρεα της αμοιβης μου στη μητερα μου και τον αδελφο μου) πόσο ποσό πρέπει να βάλω?Η αμοιβη μου συμφωνα με το προγραμμα του Τεε ειναι η ελάχιστη (286,01 Ευρώ).Πρέπει να βάλω το Φπα που αναλογεί στην αμοιβή αυτή ( δηλαδή 53,48 ευρώ) ή άλλο ποσό? Ευχαριστώ.
  2. Καλησπερα, Ειμαι σχετικα νεος μηχανικος και προσπαθω να κατανοησω τι γινεται με το νομο 3843. Θα μου ηταν πολυ χρησιμες οι απαντησεις στις παρακατω ερωτησεις. 1) Σε οικοδομη που εγινε μεταφορα συντελεστου δομησης (βγηκε 2 μεταγενεστερη αδεια) προκειμενου να κλειστει νομιμα ημιυπαιθριος ποια απο τις 2 αδειες θα χρησιμοποιηθει για την τακτοποιηση χωρων του υπογειου (απο αποθηκες σε δωματια).Η αρχικη η η μεταγενεστερη?Η μεταφορα του συντελεστη δομησης εγινε για ημιυπαιθριο στον 2 οροφο (καμια σχεση δηλαδη με το υπογειο). 2) Για την τακτοποιηση κλεισμενου ημιυπαιθριου μας ενδιαφερει η εσωτερικη διαμορφωση του χωρου (πχ. οτι χωριστηκε με τοιχο για να γινει τουαλετα και το αλλο αφεθηκε κενο) ή απλα υπολογιζονται τα τετραγωνικα μετρα του κλειστου ημιυπαιθριου? 3)Οι εσωτερικες τοιχοποιιες μετρανε στα τετραγωνικα μετρα; Ευχαριστω προκαταβολικα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.