Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimlem

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dimlem's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. μηπως μπορεις να μου πεις τι εκανες τελικα??? εμενα η πρωην ιδιοκτητρια εριξε την δικια τησ αποχετευση στο διπλανο βενζιναδικο, μετα εχτισε απο πανω και εκανε το ιδιο και τελος εριξε και το δικο μου, το οποιο το αγορασα πριν 20 χρονια. και δεν ηξερα τιποτα μεχρι εχθες που ηρθε η ΕΥΔΑΠ!!!!
  2. Προκειται να βαλω μονωση στο δωμα μου. Καθε εταιρεια που ερχεται μου λεει και κατι διαφορετικο... Εγω βλεπω να δουλεουν πολυ το Ασφαλτοπανο αλλα υπαρχουν και αλλοι που μου λενε μακρια! Κανενας ομως δεν ειναι και ακριβης για αυτα που λεει. κανενας δεν εχει επιχειρηματα ωστε να παρω μια αποφαση! α) hyperdesmo LV+dow+χαλικι=27 euro ελαφρομπετον+ασφαλτοπανο+δος+χαλικι=45 euro Το δωμα γενικα δεν κραταει πολλα νερα αλλα οχι οτι εχει και τελεια κλιση... Μπορει καποιος να με διαφωτισει ??? Η οικονομικη διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη και το δωμα ειναι περιπου 200 τετρ.μετρα... Αθτο που με ανησυσει πολυ ειναι αν θα φευγουν τα νερα απο το hyperdesmo και αν δεν φευγουν αν θα την παρω στο χερι και απο την αλλη αν εχει τωρα υγρασια στην πλακα, βαζοντας hyperdesmo αυτη η υγρασια τι γινεται?? και τελος τι ειναι καλυτερο ????Ασφαλτοπανο ή ελαστομερής πολυουρεθανη? Αν γνωριζει κανεις κατι ασ γραψει γιατι μπηκε ο χειμωνας και ακομα να κανω κατι..... Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.