Μετάβαση στο περιεχόμενο

iraklistas

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

iraklistas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν μπορείς να το ρισκάρεις πάντως να περάσει η προθεσμία και να πας τούς φακέλους μετά σε παράταση! Αν αύριο δεν πάρει παράταση, δεύτερα πρωί πρωί στο ταχυδρομείο! άσχετο αλλά ξέρει κανείς αν χρειάζεται συστημένο? για κάθε πολεοδομία ένα ένα φάκελο η όλους μαζί? και ένα τελευταίο: τι κόστος έχει?
  2. http://respentza.blogspot.com/2011/02/blog-post_431.html Σημερινή νέα τροπολογία!
  3. Αν δεν βγει επίσημη ανακοίνωση μέχρι αύριο το μεσημέρι θα αρχίσω να ανησυχώ πραγματικά.... Άντε σήμερα έχουν απεργία οι πάντες! δικαιολογείται...
  4. Έχεις απόλυτο δίκαιο! Ξεχάστηκα! Οπότε αν γίνει κάτι απο εδω θα το μάθουμε!Άρα Πάλι Όχι επίσημα! ΤΩΡΑ είχε ρεπορτάζ στη ΝΕΤ όπου έλεγα για "πιθανή παραταση"
  5. Αύριο στις πρωινές εκπομπές θα μας λένε τα ίδια!! Θα ΠΑΡΕΙ παραταση 2 μήνες, 3, 4.... Μέχρι 6 ακούγεται! Αλλά Ποτέ θα είναι επίσημη ανακοίνωση Κανείς δεν ξέρει...
  6. Αντε να δούμε τι θα κάνουμε... Μας έχουν τρελανει! Ακόμη και σήμερα το απόγευμα είχα τηλεφώνημα για καινούριους φακέλους! Να μην δώσουν παραταση και να χάσουν τόσα έσοδα; Αφου χρειάζονται χρήματα!
  7. "οι πληροφορίες μου είναι πως έχει "φύγει" η τροπολογία από το ΥΠΕΚΑ!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .......ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ!!" Όταν λες ότι έχει "φύγει" η τροπολογία απο υπεκα εννοείς προς την βουλή για να ψηφιστεί Αύριο; Θα μας σκάσουν πριν κάνουν κάτι! Ουφ!
  8. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε!!! Έχω πάνω απο δέκα φακέλους! Θέλουμε χρόνο!!!
  9. Και περιμένουμε.... http://www.skai.gr/news/greece/article/163465/paratasi-gia-tous-imiupaithrious-apo-to-up-perivallodos/?utm_source=feedburner&utm_campaign=Feed:+skai/PLwa+(%CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%AA+-+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1)&utm_medium=feed
  10. Είναι Αλήθεια ΑΥΤΟ που λες φίλε! Δεν είμαστε σοβαροί άνθρωποι Αλλα μας έκανε η πολιτεία έτσι όταν τίποτα δεν είναι σταθερο σε αυτόν τον τόπο; Και Ποτέ όμως θα πρέπει να ανακοίνωθεί η παραταση; 28 του μήνα;
  11. Αν είναι να δώσουν νέα παράταση γιατί το αργούν τόσο? Γιατί θέλουν να μας ταλαιπωρούν? να βγουν την Δευτέρα και να μας πουν! Να ξέρουμε τι να λέμε στους πελάτες μας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.