Μετάβαση στο περιεχόμενο

getzouras

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

getzouras's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα , ο νομος ειναι αυτος που ανεφερε ο John. Εχω κι αλλα νεα . Την 17/08/2015 βγηκε κανονιστικη διαταξη για τροποποιηση του π.δ 141/2014 οπου οριζεται νεα ομαδα εργασιας , για την τροποποιηση του και οπως αναφερει την "εξασφαλιση της ασφαλειας δικαιου " Τωρα αν στην τροποποιηση συμπεριλαμβανεται και αυτο το κομματι θα δειξει . Εχουν περιθωριο σαν ομαδα να διεκπαιρεωσουν το εργο τους εως 30/9/2015 Αλλα μαντεψτε : ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Στο εγγραφο που παρελαβα δεν αναφερει κατι για ενσταση , αλλα και σε σχετικο ερωτημα αρνηθηκαν αυτο το ενδεχομενο.
  2. Κι ερχομαι λοιπον εγω να σας μεταφερω τα τελευταια νεαααα ! Οντας λοιπον πτυχιουχος τει μηχανολογιας (πατρας συγκεκριμενα) , αποφασιζω τον μηνα οκτωβρη του 2013 και μπαρκαρω σαν δοκιμος μηχανικος ! Κανω 1 χρονο θαλασσια υπηρεσια με διαλλειμα 2 μηνων αναμεσα στα 2 ταξιδια και ξεμπαρκαρω τον Δεκεμβρη του 2014. Περναω προχωρημενα σωστικα τον μαρτιο και ειμαι εετοιμος να πληρωσω 80 ευρω παραβολο να παρω το πτυχιο του 3ου μηχανικου . ΕΕΕλα ομως που με ενημερωνουν πως αλλαξε η νομοθεσια το οκτωβρη του 2014 και λεει πως οποιος εχει θαλασσια υπηρεσια μετα την 1/7/2013 πρεπει να περασει 3μελη επιτροπη αντιστοιχιας μαθηματων και υλης αυτων, με τα μαθηματα των ΑΕΝ μηχανικων . Και αφου συσταθηκε η επιτροπη και εξετασε το προγραμμα σπουδων μου (και πολλων αλλων υποψηφιων 3ων) με εκοψεεε ! Συμπερασμα : αφου με εβαλαν μεσα στο καραβι μου πηραν κανονικα φορολογια καθε μηνα ( ημουν σε ελληνικη σημαια) ,πληρωνοντας τα παραβολα για ΑΝΥΕ , δημιουργουν ενα νομο ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ( που δεν υπηρχε οταν πρωτομπαρκαρα ) και μου τραβανε μια κλωτσια και με πετανε να μην πω που ! Ημουν απο την πρωτη φουρνια που εξετασθηκε απο τη συγκεκριμενη επιτροπη ! Μετα απο επισκεψη μου στο υπουργειο μου ειπαν πως ο νομος εχει κενα και ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να αλλαξει σε ενα χρονο . Προς πληροφορηση πιθανων μελλοντικων υποψηφιων μηχανικων . ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.