Μετάβαση στο περιεχόμενο

constantina78

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

constantina78's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. zavi το οικοπεδο αποτελουσε τμημα μεγαλυτερης ιδιοκτησιας.ειναι παλιο προ του 1955. δεν τιθεται τμημα ρυμμοτομιας. Βρηκα τις οικοδομικες γραμμες οπου ειναι πανω στο οικοπεδο μου.Δεν μπορω να αγορασω ομορο γιατι ειναι πλεον κτισμενα ολα.Τωρα για κατατμηση θα πρεπει να διαβασω τα συμβολαια παλι καλα για να δω αν ειναι.Τι αλλο μπορω να κανω?Που να ψαξω? Ευχαριστω
  2. Την στιγμη που ειναι προσκυρωτεο στα ομορα και αυτα εχουν οικοδομησει τι κανω? Ζηταω προσκυρωση στα ομορα?Επειδη το οικοπεδο των 63.00τμ εχει μεσα ενα κτισμα μπορω με αυτο να κανω κατι?
  3. ΕΠΕΙΓΟΝ Βρηκα τις αδειες απο τα ομορα αλλα δυστυχως στο αρχειο δεν υπαρχουν τοπογραφικα.Σε αυτην την περιπτωση τι μπορω να κανω? Δηλαδη μπορω να τακτοποιησω το οικοπεδο μου? Και οταν λεμε τακτοποιηση τι ακριβως κανω? Γιατι να μην μπορω να κανω συνδυασμο των αρθρων 25 και 14? Μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω την εγκυκλιο 113/1986, αρ.8, παρ.1 οπου λεει πιο πανω? Το email Μου ειναι [email protected] Ευχαριστω
  4. ΕΠΕΙΓΟΝ Καλημερα σας. Αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα. Σε οικοπεδο 63.00μ2 πειδη δεν μπορω να εγγραψω ορθογωνιο 50μ2 λογω της καλυψης αναρωτηθηκα αν μπορω να συνδυασω το αρθρο 14χαμηλα κτιρια ετσι ωστε να αυξηθει η καλυψη μου. Και αναρωτιεμαι αν το οικοπεδο μου ειναι μη αρτιο και μη οικοδομησιμο πως εκτισαν τα ομορα? μΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΑΚΡΗ?τι γινεται σε αυτην την περιπτωση? Γιατι αφου δεν κτιζει θα επρεπε να ειναι προσκυρωτεο στα ομορα. Σωστα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.