Μετάβαση στο περιεχόμενο

nandiaki

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.
  1. Σε ευχαριστώ πολύ, το εύχομαι παιδιά να μπορέσω να το παρακολουθήσω! Θα σας ενημερώσω όταν έρθει ο καιρός... Καλημέρα σε όλους και καλή συνέχεια!
  2. Καλημέρα και πάλι σε όλους! Έστειλα τα χαρτιά μου την Τρίτη... έβγαλα φωτογραφίες, επικύρωσα τα χαρτιά και.. Ουφ! Έστειλα επιτέλους αυτό το συστημένο (φυσικά το σταύρωσα πρώτα, μπας και πιάσει!) Βέβαια βγήκα στο χιόνι για πολύ ώρα (φωτογραφείο, φωτοτυπείο, βιβλιοπωλείο, ΚΕΠ, ταχυδρομείο) και άρπαξα ένα κρύωμα που ήταν όλο δικό μου... για 6 μέρες πυρετό είχα! Σήμερα ανάρρωσα! Ελπίζω να άξιζε τον κόπο. Maria Ioanna είδα Διοικηση κ Διαχείριση έργων Τ.Ε. τελειωσες! Στην Λάρισα? Γιατί ο παιδικός μου φίλος σπούδασε σε αυτό το τμήμα! Τα λεφτά είναι πολλά, συμφωνώ... Απλά όποιος τα δώσει προφανώς και πρέπει να είναι συνηδειτοποιημενος να διαβάσει... και ίσως είναι και ένα κίνητρο αυτό για να διαβάσουμε πολύ! Εγώ από όσο ξέρω χρειάζονται 10ώρες εβδομαδιαίο διάβασμα ανά θεματική ενότητα. Κουράγιο σε όλους, η επόμενη χρονιά (και όχι μόνο) θα ζοριστούμε λιγάκι. (Εσείς δηλαδή, για εμένα ακόμα το ελπίζω καθότι είμαι Β' Κατηγορία). Καλή συνέχεια σας εύχομαι!!!!!!!
  3. Kαλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία σε όσους είναι σε κατηγορία Β και ελπίζουν να βρεθεί μια θέση για αυτούς στο εν λόγο μεταπτυχιακό. Και φυσικά συγχαρητήρια σε όλους όσοι είναι κατηγορία Α! Είναι η 7η φορά που κάνω αίτηση στο ΕΑΠ στο μεταπτυχιακό Διαχείριση Τεχνικών Έργων και επιτέλους κληρώθηκα σειρά 48 στην Β Κατηγορία. Ο αριθμός των εισακτέων από ΤΕΙ είναι 38, εύχομαι και ελπίζω να βρεθούν τα κενά που χρειάζονται για να το παρακολουθήσω.... Μένω Θεσσαλονίκη, γνωρίζω ήδη δύο άτομα από το φιλικό μου περιβάλλον (έναν από ΑΕΙ και έναν από ΤΕΙ) που κληρώθηκαν κατηγορία Α στο μεταπτυχιακό αυτό φέτος. Βοηθήστε με να καταλήξω γιατί πρέπει να στείλω τα χαρτιά μου και εγώ ως επιλαχούσα, να δηλώσω 2 θεματικές ενότητες ή θα είναι άχρηστα τα λεφτά και δεν θα προλαβαίνω? Εργάζομαι καθημερινά έως τις 14:30 εκπονώντας αρχιτεκτονικές μελέτες και διακοσμήσεις σε μια μεγάλη τεχνική κατασκευαστική εταιρεία, από εκεί και πέρα είμαι φουλ καθώς διδάσκω ΑutoCAD σε δημόσια ΙΕΚ, φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα, που προτίθεμαι να τα θυσιάσω, προκειμένου να διαβάσω και να αφιερωθώ στο μεταπτυχιακό γιατί το θέλω πάαααρα πολύ! Το e-mail μου είναι [email protected] Κανείς άλλος που κληρώθηκε από Θεσσαλονίκη???
  4. Καλησπέρα σε όλους... Προσπαθώ απεγνωσμένα να κάνω το τελευταιο βήμα σε ΑutoCAD 2006 και πληκτρολογώ LOADFREECADMENU_ENGLISH και μου βγάζει μήνυμα : Enter name of customization file to load: Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και διάβασα όοοολα τα posts από τους προηγούμενους. Είδα και ο Butcher είχε παρόμοιο πρόβλημα αλλά του λύθηκε. ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.