Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ψηλός

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Ψηλός's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εντολέας μου είναι ο ιδιοκτήτης της κατοικίας και πρόκειται να ενοικιάσει τον χώρο σε μια φαρμακοποιό.
  2. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος γνωρίζει: Το "φαρμακείο" ως χρήση υπάγεται στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ή στα εμπορικά καταστήματα;
  3. Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε "Didonis" για την βοήθεια. Για αρχή είναι πολύ σημαντική η βοήθεια σου. Επιφυλλάσομαι να σε ξαναχρειαστώ. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
  4. Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα, ανέλαβα μετά από πολύ καιρό αδράνειας, την αλλαγή χρήσης ενός χώρου από κατοικία σε φαρμακείο. Μπορείτε να μου πείτε από που να ξεκινήσω όσον αφορά τα απαραίτητα δικαιολογιτικά. Ευχαριστώ πολύ!
  5. Αγαπητοί συνάδελφοι είμαι νέος μηχανικός και πρόκειται να αναλάβω μια ανακαίνιση ενός διαμερίσματος. Μπορείτε να με βοηθήσετε, σχετικά με την έκδοση άδειας η οποία είναι απαραίτητη για την συγκεκριμένη περίπτωση. Ποιά είναι η διαδικασία και απο που να ξεκινήσω για την έκδοση της ? Ευχαριστώ Πολύ
  6. Αγαπητοί συνάδελφοι σκοπέυω να αγοράσω το νεo leica D5. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.