Μετάβαση στο περιεχόμενο

MRL

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

MRL's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας, εγώ δεν καταφέρνω να βρω το έντυπο του αναλυτικού. Ψάχνω πάνω από μια ώρα στην σελίδα που παραπέμπει η myri αλλά δεν το βλέπω πουθενά.
  2. έχω κάνει αντίστοιχη κατασκευή και έχει λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα. Το τζάμι ήταν 'ψημένο' για μεγαλύτερη αντοχή και ασφάλεια. Στηρίχθηκε με κατάλληλες διακοσμητικές βίδες που χρησιμοποιούν οι τζαμάδες, όχι με κόλλα. Έτσι, μπορεί να αερίζεται και να στεγνώνουν οποιοιδήποτε ανεπιθύμητοι υδρατμοί μπορεί να περάσουν ή να δημιουργηθούν λόγω διαφοράς θερμοκρασίας. Ακόμα, είανι ανεπιρρέαστο επό συστολές- διαστολές. Στην πίσω πλευρά κολλήθηκε φιλμ, για να έχει καθαρή αίσθηση και καθρέπτισμα. Στο φιλμ ο πελάτης εκτύπωσε εικόνα της αρεσκείας του.
  3. Γεια σας, θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει εφαρμόσει σύστημα εποξ. βαφής αντί να βάλει πλακάκια σε τοίχους λουτρού. Από προμηθευτή και τεχνίτη, έχω ακούσει πως γι αυτόν τον σκοπό χρησιμοποιείται βαφή για μόνωση πισινών.Θα εφαρμοστεί καλά σε τοίχο με μαρμαροκονία ή θέλει άλλο υπόβαθρο; Αν κάποιος γνωρίζει τεχνικές λεπτομέρειες ή και κάποια αξιόπιστη μάρκα, θα φανεί πολύ βοηθητικό. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.