Μετάβαση στο περιεχόμενο

diam75

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

diam75's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι, αντιμετώπιζω με πελάτη το ακόλουθο πρόβλημα και ζητώ τη βοήθεια σας. Έγγαμο ζευγάρι επιθυμεί να αγοράσει οικόπεδο (ανέγερση πρώτης κατοικίας) όμως το ένα μέλος του ζευγαριού διαθέτει στο όνομα του οικία εμβαδού 71 τ.μ. Δυστυχώς η εφορία τους ζητάει Φ.Μ.Α. γιατί ξεπερνάει κατα 1τ.μ. την ισχύουσα νομοθεσία περί απαλλαγής Φ.Μ.Α. Με ποιο τρόπο θα ήταν εφιχτό να γίνει μετατροπή του συμβολαίου σε 70τ.μ. ώστε να μη χρειαστεί να επιβαρυνθούν το Φ.Μ.Α. ? Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  2. Δεν θα εγκιβωτήσεις τις καμινάδες σε μια μεταλλική κατασκεύη η οποία θα είναι μονολιθική(μπλοκ). Πρέπει να είναι προσβάσιμη για επισκεύη και επίσκεψη των καπνοδόχων. Επίσης οπωσδήποτε οι απολήξεις των καπνοδόχων να έχουν υψομετρική διαφορά μεταξύ τους 80cm ή θα τοποθετήσεις σε ολές τις απολήξεις περιστρεφόμενους φυσικούς απαγωγείς(φουρφούρια). Η λύση ανοξείδωτον διπλών τοιχωμάτων σωληνώσεων που έκανες χρήση είναι η καλύτερη ιδιαίτερα εαν αυτοι διέρχονται από υλικά με χαμηλό συντελεστή ανάφλεξης. Εύχομαι να σε βοήθησα.
  3. Για να σε βοηθήσω, υπάρχουν τέσσερις ουσιαστικές μέθοδοι εκτίμησης. Η μέθοδος προεξόφλησης των ταμιακών ροών Η μέθοδος της αντικατάστασης Η μέθοδος της αντιπαροχής. Η συκριτική μέθοδος Υπάρχουν και αλλές αλλά αυτές είναι οι βασικές. Υπολογιζείς και με τις τέσσερις την αξία του ακινήτου και κατόπιν παίρνεις τον μεσοσταθμικό μέσο όρο. Η παραπάνω διαδικάσια είναι η επιστημονική και αμείβεται αδρά. Για σένα όμως που επιθυμείς να κάνεις μια γρήγορη εκτίμηση και να πάρεις ένα <<χαρτζηλίκη>> κάνε το εξής. Δες για μια ιδια κατοίκα στην ιδία περίοχη ποσο πάνε τα ενοίκια. Τότε (Αξια=Εισροές ενοικίου ένος έτους/Συντελεστή προεξόφλησης). Λάβε Συντελεστή προεξόφλησης 5% μέχρι και 8% και πάρε το Μ.Ο. Η αξία που προκύπτει είναι μια χονδροειδή εκτίμηση της υφισταμένης για την παρούσα χρονική στιγμή που κάνεις την εκτίμηση. Εύχομαι να σε βοήθησα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.