Μετάβαση στο περιεχόμενο

hondakias

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by hondakias

  1. Οχι ως Π.Μ φιλε earl, γι αυτο του ειπα να του διευκρινισουν εγγραφως απο το τεε πως την εννοουν την πρακτικη για να κινηθει σναλογως.
  2. Pokafondas νομίζω ότι είναι καλύτερα να μην μπλέξεις με εξετάσεις στο ΤΕΕ, ψάξε να δείς τη παίζει με την πρακτική γιατί θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις πιο εύκολα. Φαντάζομαι ότι με το πρακτική εννοούν να κάνεις έναρξη στην εφορία σαν Πολ.Μηχ και μέσα σε 18 μήνες να εμφανίσεις αποδείξεις ότι αχολήθηκες με τα παραπάνω θέματα. Πράγμα που σημαίνει ότι αφού κάνεις έναρξη στην εφορία΄, βρίσκεις 1-2 Πολιτικούς Μηχανικούς ελεύθερους επαγγελματίες και του κόβεις καμία 10ρια τιμολόγια ''μουσαντένια'' που θα γράφουν πάνω ''παροχή υπηρεσιών για αντισεισμική σχεδίαση τάδε κτιρίου'' και ου το καθ' εξής. Μόλις περάσει το 18μηνο πας στο ΤΕΕ τους τρίβεις τα τιμολόγια στη μάπα και τέλειωσες. Αλλά μίλα με το ΤΕΕ να σου ξεκαθαρίσουν ΕΓΓΡΑΦΩΣ και το ξαναλέω ΕΓΓΡΑΦΩΣ τη εννοούν πρακτική και πως θέλουν να αποδθκνείεται η πρακτική. Γιατί για να ψάξεις γραφείο να σε πάρει ως μισθωτό υπάλληλο για 18 μήνες δεν παίζει.
  3. pokafontas επειδή βλέπω ότι το γνωρίζεις καλά το θέμα και επειδή ετοιμάζομαι να ξεκινήσω κι εγώ την ίδια διαδικασία για να αναγνωρίσω επαγγελαμτικά προσόντα, μήπως είναι καλύτερα να βάλω κανέναν δικηγόρο να κάνει την διαδικασία για να τους έχει απο κοντά;
  4. 'Eχεις δει καθόλου τα British Standards, συγκεκριμένα το BS 302-7:1989, αναφέρεται σε συρματόσχοινα μεγάλης διαμέτρου.
  5. Καλησπέρα Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος εάν υπάρχει αντίστοιχη διαδικασία πιστοποίησης της ανυψωτικής ικανότητας των χειροκίνητων παλάγκων και εάν ναι ποια είναι αυτή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.