Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kate85

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Kate85

  1. Δηλαδή σε αίτηση για ΤΟ σύνολο 4ωροφου κτιρίου την υπερβαση καλυψης την έχω περάσει στην επιφάνεια με τη μεγαλύτερη κάλυψη, πως γνωρίζω ότι είμαι σωστη; και πως θα επιχειρηματολογήσω ή θα αντικρύσω μια άποψη ενός ελεγκτή δόμησης ή υπαλλήλου Υ.Δομ. ότι έπρεπε να την περάσω σε όλες τις στάθμες; εσεις πως θα το αιτιολογουσατε;πιστεύω καταλαβαίνετε τα ερωτήματα μου γιατί όταν δεν υπάρχει κατι γραπτώς , είναι ο λόγος απέναντι σε λίγο!παρακαλώ, τα φώτα σας
  2. Από που προκύπτει (ποια εγκύκλιος/ νόμος) ότι η ΥΚ μπαίνει 1 φορά στη στάθμη με τη μεγαλύτερη κάλυψη ; & όχι σε όλες τις στάθμες; & εξαρτάται από το ιδιοκτησιακό, αν υπάρχει σύσταση ή όχι ; ( θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσες γιατί το ψάχνω & δεν το βρίσκω κάπου)
  3. Καλημέρα, γνωρίζει κανείς κάτι για τις αεροφωτογραφίες (για απόδειξη κατασκευών προ Ιουλίου 2011) που έχει υποσχεθεί το ΤΕΕ; πότε θα είναι διαθέσιμες; από που;
  4. χρησιμοποίησα αντίγραφο του παλαιου αρχείου στο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ διότι έχω ίδια γενικά στοιχεία, ίδια υλικά,προσανατολισμό,θέρμανση, ψύξη& ΖΝΧ.Οι σκιάσεις ουσιαστικά αλλάζουν.Τα διαμερίσματα είναι το ένα δίπλα στο άλλο, στην κύρια όψη του κτιρίου-το ένα γωνιακό & το άλλο ενδιάμεσο.Δικαιολογείται δλδ μόνο οι διαφορετικές σκιάσεις να δίνουν άλλη κλάση;Γνωρίζω ότι η θέρμανση, η ψύξη & το ΖΝΧ μπορούν να δώσουν άλλη κλάση.
  5. Καλησπέρα, πριν ένα χρόνο έβγαλα ΠΕΑ για τμήμα κτιρίου-διαμέρισμα 1 πολυκατοικίας- με ενεργειακή κλάση Γ. Σήμερα, μου ζητούν να βγάλω ΠΕΑ για το διπλανό του- διαμέρισμα 2 της ίδιας πολυκατοικίας- & μου βγαίνει κλάση Δ. Μπορεί να συμβεί αυτό, δλδ σε ίδιο κτίριο διαμερίσματα με διαφορετική κλάση;ή υπάρχει καποιο λάθος (αν & το αρχείο που χρησιμοποίησα για το καινούριο ΠΕΑ είναι αντίγραφο του παλαιού ΠΕΑ.
  6. 1.Δεν την καταθέτεις πουθενά.Την έχεις μέχρι νεωτέρας. 2. Οχι .Μπορείς να βάλεις και μικρότερη αλλά μπορείς να πάρεις και απαλλαγή από το ΤΕΕ λόγω συγγένειας. 3 Το Α/Α μπαίνει υποχρεωτικά όταν θέλουμε να κάνουμε οριστική υπαγωγή.Δεν ζητειται νωρίτερα Μπορείς σε παρακαλώ να με κατατοπίσεις που αναφέρεται ότι το Α/Α έργου μπαίνει υποχρεωτικά μόνο όταν θέλουμε να κάνουμε οριστική υπαγωγή; Δηλαδή αν το συμπληρώσεις αυτόματα θα πας για οριστική υπαγωγή;Όταν έχεις άδεια νομιμοποίησης & την καταθέσεις μετά από 3 χρόνια, θα συμπληρώσεις το Α/Α έργου μετά από 3 χρόνια;
  7. Έχω μια άδεια σεισμόπληκτου του 1965 στην Αχαϊα,το οποίο είναι ξανά σεισμόπληκτο και θέλω να βγάλω νέα άδεια.Όμως αυτή του 1965 αναφέρει ότι η οικοδομή που χτίστηκε πρέπει να είναι τύπου 1002α οικοδομής και πρέπει να εφαρμόζονται οι διατάξεις υπ'αριθ. 21215/5120/17.6.1965 (εγκ.10).Λοιπόν ούτε αυτό τον τύπο οικοδομής μπορώ να βρω( 1002α),ούτε και τις αντίστοιχες διατάξεις,υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει;Ευχαριστώ.
  8. Γνωρίζει κανείς περιπτώσεις σεισμόπληκτων κτιρίων που πήραν άδεια οικοδομής&επιδότηση το 1965και ξαναχτίστηκαν;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.