Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΑΔΡΕΦΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΚΑΔΡΕΦΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

  1. Καλημέρα σε όλους παρακολουθώ το site καιρό και με έχει βοηθήσει πολύ. Πρώτη φορά διατυπώνω ερώτηση όποτε συγχωρήστε αν κάνω κάτι λάθος. Έχω ένα αγροτεμάχιο που βρίσκεται εκτός σχεδίου εντός ζώνης και δεν υπάρχει ΖΟΕ ούτε βρίσκεται σε περιοχή νατούρα. Το αγροτεμάχιο είναι κλήρος εκ διανομής με εμβαδό 4500τμ εντός του αγρού υπάρχουν κτίσματα τα οποία δεν έχουν άδεια αλλά εξαιρούνται κατεδάφισης ώς προ του 1955. Σήμερα οι ιδιοκτήτες θέλουν να κατατμήσουν τον αγρό σε δύο ίσα μερίδια από 2250τμ όπου στο ένα θα είναι τα κτίσματα και το άλλο ακάλυπτο με συμβολαιογραφική πράξη. Επιτρέπεται να μετατρέψω ένα άρτιο αγρό με κτίσμα σε μή άρτιο??? Δεν επιτρέπεται να ανοίγεις θέμα με το ίδιο περιεχόμενο. Παρακαλώ να διαβάσεις προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής. Το παρόν κλειδώνεται μέχρι να το δει ο αρμόδιος συντονιστής. Pavlos33
  2. Καλημέρα σε όλους παρακολουθώ το σιτε καιρό και με έχει βοηθήσει πολύ. Πρώτη φορά διατυπώνω ερώτηση όποτε συγχωρήστε αν κάνω κάτι λάθος. Έχω ένα αγροτεμάχιο που βρίσκεται εκτός σχεδίου εντός ζώνης και δεν υπάρχει ΖΟΕ ούτε βρίσκεται σε περιοχή νατούρα. Το αγροτεμάχιο είναι κλήρος εκ διανομής με εμβαδό 4500τμ εντός του αγρού υπάρχουν κτίσματα τα οποία δεν έχουν άδεια αλλά εξαιρούνται κατεδάφισης ώς προ του 1955. Σήμερα οι ιδιοκτήτες θέλουν να κατατμήσουν τον αγρό σε δύο ίσα μερίδια από 2250τμ όπου στο ένα θα είναι τα κτίσματα και το άλλο ακάλυπτο με συμβολαιογραφική πράξη. Επιτρέπεται να μετατρέψω ένα άρτιο αγρό με κτίσμα σε μή άρτιο???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.