Μετάβαση στο περιεχόμενο

gpestrovas

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Ηρακλειον Κρητης
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

gpestrovas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Λόγο της δουλειάς μου είναι αδύνατον να παρακολουθήσω κάποιο πρόγραμμα, πάντως τα μεταπτυχιακά στο ΤΕΙ Ηρακλείου είναι πολύ αξιόλογα για οποίων μπορεί να τα παρακολουθήσει!
  2. Έχω δει τις σελίδες που αναφέρεις και αρκετές ακόμα με εκπαιδευτικά θέματα αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχει τίποτα συναφες με Ηλεκτρολογια σε εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα, υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα, σε ευχαριστώ πάντως.
  3. Καλησπέρα, είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. και ψάχνω για μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως κοντά στην ειδικότητα μου, έχετε να μου προτείνετε κάτι, διότι εγώ ψάχνω και δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό. Ευχαριστώ.
  4. Συμφωνω με την αποψη για ενσωματωση των τελων κυκλοφοριας στα καυσιμα. Οποιος <<γραφει>> χιλιομετρα, που εχει ως συνεπεια να μολυνει το περιβαλον, αυτος να πληρωνει. Οσο για την αποσυρση των αυτοκινητων δυστηχως δεν εχουμε τη πολυτελεια σαν κρατος να δωσουμε 400 εκατ. € το χρονο για να πεταξουμε τα αυτοκινιτα μας και να παρουμε καινουρια, δηλαδη να δωσει το κρατος λεφτα σε μενα να αγορασω νεο αυτοκινητο και να δωσω πχ 30000 στη VW ή στην AUDI. H χωρα χρειαζεται να ερθουν λεφτα και οχι na φυγουν και αλλα, να κινηθει το χρημα στην ελληνικη αγορα και οχι να κανουμε πλουσιοτερες της ξενες βιομηχανιες
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.