Μετάβαση στο περιεχόμενο

chrissaxak

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by chrissaxak

  1. Καλησπέρα, αν μπεις εδώ http://www.tsmede.eu/%CE%A5%CF%80%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%A4%CE%BC%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD/tabid/305/language/el-GR/Default.aspx θα δεις ποιες ώρες θα πρέπει να παίρνεις σε κάθε τμήμα για να έχεις πιθανότητα να απαντήσουν στο τηλέφωνο. Από τότε που το εφάρμοσα, η αλήθεια είναι ότι όντως κάποιος σήκωσε το τηλ κ πήρα τις πληροφορίες που ήθελα.
  2. Καλησπέρα, είμαι Μηχ. Μηχανικός κ ιδιωτική υπάλληλος. Αυτήν την περίοδο διανύω την 6μηνη άδεια μητροτητας του ΟΑΕΔ-για την ακρίβεια λήγει αυτές τις μέρες. Σε όλο το 6μηνο πληρώνομαι 750€ μεικτά δλδ 700€ καθαρά. Οι κρατήσεις που μου γίνονται είναι ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ στο ΙΚΑ. Χθες μάλιστα το επιβεβαίωσα πηγαίνοντας στο ΙΚΑ για να ρωτήσω. Το παράδοξο φυσικά είναι πως τα συντάξιμα τα πληρώνουμε υποχρεωτικά στο ΤΣΜΕΔΕ ακόμη κ κατα τη διάρκεια αυτού του 6μήνου κ πως στο ΙΚΑ δεν μας έχουν περασμένο σε κωδικό ΣΥΝΤΑΞΗΣ, αλλά μόνο για ΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑ. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως για 6 μήνες, εγώ κ κάθε μάνα μηχανικός-ιδ. υπάλληλος πληρώνουμε ταυτόχρονα για σύνταξη κ στο ΤΣΜΕΔΕ κ στο ΙΚΑ, του οποίου ΙΚΑ τα χρήματα πηγαίνουν υπερ πίστεως κ πατρίδας (ή κ υπέρ κάποιου "τυχερού" εισοδηματία). Από το ΙΚΑ μου είπαν πως είμαι η πρώτη περίπτωση (?!?!) που συναντούν και πως ισχύει όντως αυτή η παρατυπία αλλά και πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι αυτοί, αλλά θα πρέπει να απευθυνθώ στον ΟΑΕΔ, για να μου επιστραφούν τα χρήματα (300€ σε ποιον να τα χαρίσω???) Θα το κάνω φυσικά, απλά ήθελα να ρωτήσω αν κάποια άλλη μάνα-μηχανικός-ιδ. υπάλληλος έχει στραφεί προς αυτήν την κατευθυνση πριν από μένα κ αν ξέρει κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να βοηθήσει. Σαφώς, κ η συνολική κίνηση όλων των παρόμοιων καταστάσεων θα βοηθούσε ώστε να διορθωθεί αυτή η κατάσταση ακόμη πιο γρήγορα (απότι αν το κάνω εγώ μονη μου...) Αν γνωρίζετε κάτι, θα ηθελα πολύ να το ακούσω.....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.