Μετάβαση στο περιεχόμενο

sphinxgr

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.
  1. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. τελικά οι τρύπες έγιναν με 5ποντες βίδες. Ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος του πάχους της κολόνας ήταν σοβάς τον οποίο είχαν χρησιμοποιήσει για να έρθει σε ευθεία με το σπίτι. Οπότε ούτε και διάνοια δεν εφτασα στον οπλισμό. Σας ευχαριστώ και πάλι!
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Για να είμαι σίγουρος θα το βάλω με βάση δαπέδου το καλοριφέρ και απλά θα στερεώσω με 2 βασικές βίδες την πάνω μεριά, απλά να μην φύγει σε περίπτωση που το τραβήξει κανα παιδί. Οπότε λογικά προχωράω χωρίς φόβο?
  3. Έχω στο σπίτι μου μια κολώνα πλάτους 2 μέτρων και θέλω να στερεώσω ένα καλοριφέρ και επίσης να τοποθετήσω και γυψοσανίδα κρυφού φωτισμού. Για αυτές τις ενέργειες χρειάζεται να τρυπηθεί η κολώνα σε διάφορα σημεία σε βάθος 3 εκατοστών και να μπει 6άρι ούπα. Αυτές οι ενέργειες επηρεάζουν τη στατικότητα της κατασκευής του κτηρίου? Αν ναι, ποιο είναι το επιτρεπτό βάθος που θα μπορούσα να τρυπήσω δίχως πρόβλημα;
  4. Είναι ένα θέμα βέβαια και το κόστος όπου είναι σχεδόν το 2πλάσιο σε σχέση MobileMapper CX. Άλλος ανταγωνιστής υπάρχει ή είναι μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα(περίπου 3.000 ευρώ δηλαδή)??? ───────────────── Διευκρινίστε την ειδικότητά σας.
  5. Γεια σας και απο μένα! Θα ήθελα να αγοράσω gps τα οποία να έχουν ακρίβεια περί το 1m και όχι χειροτερη. Θα χρησιμοποιηθούν εντός λεκανοπεδίου Αττικής για καταγραφή φρεατίων, βάση τους στίγματος τους, ώστε να υπάρχουν για γρήγορη αναφορά αποτυπωμένα σε χάρτη και γρήγορη μετάβαση σε αυτά, για αυτό άλλωστε δεν χρειαζόμαστε περαιτέρω ακρίβεια. Δεν μας απασχολεί να έχουν φορτωμένο χάρτη απλά μέσω συντεταγμένων να σου δίνουν με ακρίβεια 1 μέτρου που είναι. Έχω δει το MobileMapper CX της Magellan. Το οποίο (θεωρητικά) μας καλύπτει μιας και είναι συμβατό με Egnos, Hepos, DGPS αν και μάλλον κινούμαστε οριακά στις απαιτήσεις μας δίχως την χρήση DGPS. Έχετε να προτείνετε κάτι εναλλακτικό που να έχει ακρίβεια <1μ εντός λεκανοπεδίου Αττικής και να είναι χειρός????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.