Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lefteris_MTM

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Lefteris_MTM's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σε όλους, Πρόσφατα ανέλαβα να κάνω μια εξυπηρέτηση σε έναν φίλο υδραυλικό για την μελέτη μιας κουζίνας Φ.Α. Μιας και δεν έχω ασχοληθεί ξανά με κάτι παρόμοιο, υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου πεί τις διαφορές μεταξύ μιας μελέτης Λέβητα Φ.Α. και μιας κουζίνας Φ.Α.??? Υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει μία πρόχειρη μελέτη για να την δώ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  2. Καταρχάς ευχαριστώ CostasV για τις πολύτιμες πληροφορίες!!! Fraafr Όχι είναι μικρότερος σε μέγεθος ο καινούργιος ψύκτης,οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα μ'αυτό!!! Δραστηριοποιήται κάποια επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη με επικίνδυνα ψυκτικά υγρά!!!Μάλλον το βλέπω για δύσκολο κάτι τέτοιο... Τέλος πάντων ευχαριστώ για τον χρόνο σας παίδες.
  3. Σε μια δουλεία μου προέκειψε θα χρειαστεί να αντικαταστήσω έναν ψύκτη York με φρέον R-11, με έναν καινούργιο ψύκτη άλλης εταιρίας. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής.Ο παλιός ψύκτης για να μπορέσει να βγεί από το κτίριο θα πρέπει να διαλυθεί σε κομμάτια και μετά να μπεί ο καινούργιος.Όμως το φρέον R-11 που υπάρχει μέσα στον ψύκτη πρέπει να αφαιρεθεί...Έλα που δεν ξέρω όμως τίποτα για το R-11 (ή με την χημική του ονομασία Τριχλωρομονοφθορομεθάνιο)!!! Θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να μου δόσει τις χημικές ιδιότητες να πώ,τα χαρακτηριστικά να πώ...ότι πληροφορίες έχει τέλος πάντων για το συγκεκριμένο Φρέον.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.