Μετάβαση στο περιεχόμενο

hecone

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by hecone

  1. καλημέρα! επαναφέρω το θέμα καθώς σκέφτομαι την αγορά ενός pc για rendering στο 3ds max 2009! έχω ήδη ένα φορητό με core2duo και 4gb μνημη αλλά αδυνατεί να κάνει render με vray σε εικόνα πάνω από Α3...(βέβαια έχει εγκατεστημένα vista, οπότε δε ξέρω αν είναι και αυτός ο λόγος...) μιας και έχω πλήρη μεσάνυχτα για το θέμα, κοριτσάκι γαρ, έχετε κάτι υπόψην σας που να δουλεύει το Render σε καλή ταχύτητα? σκεφτόμουν να περιοριστώ στα 1000 ευρώ, χωρίς την οθόνη... αλλά θα με ενδιέφερε και η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, γιατί από ότι είδα κάτι θηρία υπολογιστές καίνε πολύ...
  2. Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνω για τις υποψηφιότητες της ΔΗ.ΠΑ.Μ., ενόψη των εκλογών του ΤΕΕ. Οι Εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Επικράτεια την Κυριακή, 25 Απριλίου 2010, σύμφωνα με τις Οδηγίες που έχουν ήδη αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του ΤΕΕ ("Εκλογές 2010") Το Ψηφοδέλτιο της Παράταξης είναι αναρτημένο στο http://www.dipam.tee.gr. O σύνδεσμος "Θέσεις & Απόψεις", αποτελεί βήμα διαλόγου για την αναλυτική εποεξεργασία των θέσεων της ΔΗ.ΠΑ.Μ.
  3. χμ...και να σκεφτεί κανείς ότι σε εμένα τα είχαν βρει όλα οκ και δεν ειχε χρειαστεί διόρθωση...
  4. αλήθεια έχει σκεφτεί κανείς να κάνει ένσταση;λέτε να έχει καμία ελπίδα...αν μιλάμε για γραφειοκρατία...;
  5. και εγώ έξω...αν και με πολύ λίγα εισοδήματα...κρίμα γιατί ήταν μια καλή ευκαιρία να κάνω κάτι δικό μου
  6. σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! τελικά επέλεξα της Hilti μαζί με τα γυαλια, στόχο και ράβδο προέκτασης!!!ήταν με διαφορά οι πιο επαγγελματίες και η εγγύηση έπαιξε σημαντικό ρόλο θα σας γραψω εντυπώσεις όταν αρχίσω να το χρησιμοποιώ!
  7. Καλησπέρα σας! διάβασα τις απόψεις σας στο thread, αλλά επειδή βρίσκομαι σε...τρίλλημα θα ήθελα τη βοήθειά σας: θέλω ένα επαγγελματικό αποστασιόμετρο κυρίως για αποτυπώσεις μνημείων. είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός, οπότε θα ήθελα κάποιο μηχάνημα σχετικά απλό και καταννοητό λειτουργικά. λόγω ΕΣΠΑ έχω πάρει τις εξής προσφορές: 1. Leica Disto D3 με 270 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) 2. Hilti PD 40 με 253 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) και 3. Bosch DLE 70 + τρίποδα με 132 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) είδα τα 2 πρώτα από κοντά και ενώ το Hilti μου φάνηκε πιο επαγγελματικό, νομίζω πως το Leica είχε περισσότερες λειτουργίες (οι οποίες βέβαια μπορεί και να μου είναι άχρηστες) ο πωλητής στη Hilti μου πρότεινε το φθηνότερο μοντέλο (PD4), όμως σκέφτομαι πως στο μέλλον μπορεί να το μετανοιώσω... σίγουρα η πιο συμφέρουσα προσφορά είναι το Bosch, αλλά τί γίνεται με την αξιοπιστία? εσείς πιο θα επιλέγατε? Ευχαριστώ!
  8. καλησπέρα! θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια βιβλιοθήκη ή να κατεβάσω από κάπου αρχεία .shp για layers στο ArcMap! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.