Μετάβαση στο περιεχόμενο

stgr

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by stgr

  1. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να σας ρωτησω και εγω καποια πραγματα σε σχεση με τα ασφαλιστικά. Σκοπευω να κανω συμβαση σε ενα ερευνητικο κεντρο για 6 μηνες αλλα χωρις να με προσλαμβουν σαν μηχανικο. Έμαθα οτι εκτος απο το ΤΣΜΔΕ εχουμε κ ΙΚΑ αλλα σε μικρο ποσοστο. Ο εργοδοτης μου τι ειναι υποχρεωμενος να πληρωνει?
  2. Μια γνωστή μου έκανε διπλωματική με θέμα την παραγωγή του biodiesel από μικροφύκη. Δεν ξλερω αν σε βοηθάει αυτό..
  3. Καλησπέρα σε όλους, Είμαι πλέον Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός και με την βούλα!Μου ήρθε πριν μια βδομάδα η κάρτα μέλους στο ΤΕΕ. Όμως έχω πάρα πολλές απορίες. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε λιγάκι. 1. Μαζί με την κάρτα μου ήρθαν και καποια έγγραφα που επιβεβαιώνουν την εγγραφή μου στο ΤΕΕ. Κάποιο από αυτά αναφέρει ότι δεν πληρώνω το ΤΣΜΔΕ μέχρι 31/12. Η ερώτηση μου είναι με τον καινούριο χρόνο πληρώνω κάθε μήνα το ταμείο? Ανεξάρτητα με το αν εχω βρει δουλειά? Περίπου πόσα λεφτα? Μπορώ να κάνω καποιο διακανονισμό να πληρώσω αφου βρω δουλειά πρώτα? 2. Γενικότερα δεν έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου. Στον ΟΑΕΔ μπορώ να γραφτώ μόνο εφόσον έχω προυπηρεσία 1 έτους?Κάποια επιδότηση σαν πτυχιούχος δεν δικαιούμαι? 3. Χωρίς προυπηρεσία ξέρω είναι πολύ δύσκολο να βρω δουλειά. Όμως από κάπου δεν πρεπει να ξεκινήσω κ εγω? 4. Σαν μηχανικός είναι προτιμώτερο ένα ΜΒΑ ή μεταπτυχιακό στη φαρμακευτική?(λόγω αντίστοιχης διπλωματικής και ενδιαφέροντος) Όσο σκέφτομαι τόσο πιο πολλά ερωτήματα γεννώνται... Σας ευχαριστώ πολύ, ΧΜ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.