Μετάβαση στο περιεχόμενο

delorto

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

1 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. οκ μέσω e-mail τα απέστειλα και σας ευχαριστώ πολύ !
  2. Εχω τοποθετήσει λευκό πλαστικό πλέγμα 80cm ύψος περιμετρικά των κιγκλιδωμάτων του διαμερισμάτος μου στο πρώτο όροφο γιατί ανέβαιναν οι γάτες και όντως είχε αποτέλεσμα .Μετά από τρία χρόνια ,σήμερα ο ιδιοκτήτης του πάνω διαμερίσματος μου απέστειλε χωρίς προειδοποίηση εξώδικο να το αφαιρέσω εντος 10 ημερών, διότι ισχυρίζεται οτι χαλάει την καλαισθησία της πολυκατοικίας .θα ήθελα τη γνώμη σας επ΄αυτού και σας ευχαριστώ πολύ !
  3. @ted78 - Στο ίδιο διαμέρισμα που αγόρασα τα συνάντησα ,(τέτοια τύχη και εξηγώ επαρκώς γιατί)ποτέ πριν και με κανένα δεν είχα προβλήματα και ισως επειδή δεν αντέδρασα απ την αρχή για να μην χαλάσω την ψυχολογία των παιδιών μου που είναι φοιτητές και πρέπει να διαβάζουν με ηρεμία -αυτό κάποιοι το εξέλαβαν ως αδυναμία για να ξεδιπλώσουν την ανωμαλία τους και έφτασα ως εδώ. Τώρα πρέπει κάπου να βρώ το δίκιο μου επιτέλους κι ειναι το μόνο που σιχαίνομαι να τρέχω στα δικαστήρια .
  4. Γιά να μην σα κουράζω άλλο μόλις τώρα επειδή μάλλον με άκουσε που μιλούσα στο τηλέφωνο με το δικηγόρο μου για τα περαιτέρω βγήκε στο μπαλκόνι και μου φώναζε ΄΄άμα θές ησυχία να πάς να βρείς καμιά μονοκατοικία ,δεν θα μας πείς εσύ ο χτεσινός τι θα κάνουμε ,εμείς έχουμε τόσα χρόνια εδώ πάνω !!!!
  5. Σας ευχαριστώ και πάλι κ. Δημήτρη, Δεν υπάρχει συνεννόηση για το λόγο που αναφέρω ,οτι δηλ. θέλουν να μας κυνηγήσουν για να φέρουν συγγενείς τους .όπως μου είπε εμπιστευτικά τρίτο πρόσωπο,αλλά και η συμπεριφορά τους αυτό δηλώνει απ τη πρώτη μέρα , μέχρι μπογιές μου έριξαν στις τέντες μου ,κατέλαβαν όλο το κλιμακοστάσιο με γλάστρες εκατέρωθεν για να μην ανεβαίνουμε στην ταράτσα που ειναι κοινόχρηστη και πληρώνω ΤΑΠ για το δώμα της, κι άλλα παρόμοια που κάνει συνήθως ο κομπλεξικός συγκάτοικος του απο πάνω ορόφου στον απο κάτω του ...Η περιοχή μας είναι στο Μοσχάτο .
  6. Το απο κάτω βουλώνει πρώτο(γιατί εκεί γωνιάζει) και ξεσπάει μέσα στο μπάνιο μου .Ασφαλώς ειναι γνώστες της ..καλής δουλειάς !
  7. Ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σας. Τρόπος συνεννόησης δεν υπάρχει και απο ότι φαίνεται αντιδρούν εκδικητικά και κατάλληλα να βουλώνει τακτικά γιατί το θέλανε για δικό τους άνθρωπο το σπίτι (και ποντάρουν να φύγω) ,ενώ οι πρώην απ΄οτι κατάλαβα τώρα, μου το πούλησαν κι έφυγαν νύχτα για επαρχία να ησυχάσει το κεφαλάκι τους . Εχω φέρει δυό φορές τις αποφράξεις και βρίσκουν απο στουπιά μέχρι πατσαβούρες μέσα ..!Το μόνο που θα με σώσει θα ήταν να υπήρχε τρόπος για να φτιάξουν δική τους γραμμή στον ακάλυπτο μεχρι το φρεάτιο κάτω για να ησυχάσω .
  8. Στο διαμέρισμα που αγόρασα μιά παλιά κατασκευή του 1975 διέρχεται εξωτερικά στη βεράντα μου και στερεωμένος με τσέρκια στον τοίχο της κουζίνας μου ,ο σωλήνας αποχέτευσης του απο πάνω διαμερίσματος και ενώνεται στο δική μου έξοδο ,με αποτέλεσμα οταν βάζει πλυντήριο ή βουλώνει να βγαίνουν σαπουνάδες και ακαθαρσίες απο τα δικά μου σιφώνια στο μπάνιο . Ενημερωτικά σας αναφέρω οτι στα τέσσερα μέτρα είναι ο ακάλυπτος που όπως αναφέρει το καταστατικό ήταν για εξωτερική σκάλα του ισογείου με την ταράτσα και στο σύνολο είναι τρία διαμερίσματα κι εγώ ιδιοκτήτης του πρώτου ορόφου .Ετσι το αγόρασα και επειδή δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί τους(οι οποίοι μάλλον το απολαμβάνουν) θα ήθελα τη γνώμη σας και σας ευχαριστώ .
  9. Δεν το ανέφερα ουτε το είδα σαν επένδυση ποτέ,απλά επειδή ήμουν στο ενοίκιο με την αποζημίωση της σύνταξης μου και τις οικονομίες που κατάφερα να μαζέψω επι τούτου απο 16 χρονών , βρήκα αυτό το διαμέρισμα για να στεγαστώ με την οικογενειά μου ,τηρώντας κάθε διαδικασία με ευλάβεια και ανάλογο κόστος. Αλλά δεν πήγα στην κουτσομπόλα της γειτονιάς να πάρω ρεπόρτο για τους συγκάτοικους και την ανισορροπία τους,ούτε περίμενα οταν σκάβοντας να κατεβάσω τη γραμμή του ηλιακού θα εύρισκα σούβλες και σκάρες μεσα στον (εξτρα οπλισμό) απο τους πρακτικούς υπεργολάβους που πρωτοστάτησαν στην κατασκευή αυτή.Σε αυτη τη κατασκευή λοιπόν αναφέρω οτι υπάρχουν ανεγκέφαλοι που την φορτώνουν με συντριβάνια, αυτοσχέδιες τερατώδεις γλάστρες με δέντρα ,και για να μόνωση στη ταράτσα ρίχνουν άλλο μια στρώση 20ποντο μπετόν αφου εχουν τη μπετονιέρα εύκαιρη στα πόδια τους.Δεν μου φταίει το έργο ,αλλά οι παρενέργειες των αυθαιρετούντων και υποδυομένων κάθε τίτλου ,θέσης και αρχής .
  10. Τι απάντηση να δώσεις και ποιά συζήτηση να κάνεις με αυτόν που επειδή για τα πεζούλια που είχε ρίξει όταν υπηρετούσε στο στρατό ,η πατρίδα του χάρισε την μπετονιέρα και υποκαθιστώντας πολεοδομία και μηχανικούς αυτοδημιουργώντας με τα καλούπια του ,φορτώνει μια οικοδομή του 1972 με βραχόκηπους που είναι αμφίβολο αν αντέχουν οι καινούριες με τα σημερινά υλικά,και ποιός θα προστατέψει όταν σε περίπτωση σεισμού όλα αυτά γίνουν συγκρουόμενα και κατευθυνθούν στα κεφάλια των υπολοίπων που θα παρευρίσκονται στο σημείο;
  11. Εν αρχή ευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση σας! Ο κανονισμός μας (είναι του 1975)δεν αναφερει για μπαλκόνια, λέει ομως για γαλήνη σεβασμό καθαριότητα !!!! Ο Μηχανικός που το έλεγξε, αντεγραψε την παλιά κάτοψη με τα νεα στοιχεία για το ΔΗΜΟ και το ενεργειακό χαρτί κι αργότερα εδωσε το ΟΚ με τον τρόπο του. Κάτι που θέλω να τονίσω και φοβάμαι είναι οτι οι ζαρντινιέρες είναι κινητές και περίπου στα 150 kg έκαστη . και εκτός αυτων εχει ντουλάπες με εργαλεία ,καταψύκτη ,ψησταριες κι οτι δεν χωράει μεσα . Παρεμπιπτόντως θα ήθελα να ρωτήσω ποιός πρέπει να επισκευάσει τους διαβρωμένους σοβάδες απο κάτω και γύρω γύρω;. Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης
  12. Διαμένω στο πρωτο οροφο ιδιόκτητου διαμερίσματος σε τριώροφο κτίριο του 1975. Ο ιδιοκτήτης του δευτέρου ορόφου εχει τοποθετήσει περιμετρικά αυτοσχέδιες τσιμεντένιες ζαρντινιέρες τύπου αχιβάδας ,κύκνων κλπ βαρέως τύπου με δέντρα ,υπέρογκες και περίπου στα 25 τεμάχια με αποτέλεσμα να ρυπαίνουν απο τη ρυτίνη τις τεντες μου ,να προξενεί αφόρητη ηχορύπανση οταν κάθε πρωί τις μετακινεί για περιποίηση και πότισμα (με τη σχετική διάβρωση στο κούτελο της βεράντας ,καθ όσον γλύφουν τα νερά και απο κάτω ) κι οτι αλλο συνεπάγεται απο αυτά. Θα ήθελα μια πρώτη γνώμη απο όποιον ειναι ειδικότερος απο εμένα στο θέμα για το εάν αυτό ειναι νόμιμο και ασφαλές σε περίπτωση σεισμού και γενικότερα παραδεκτό απο εσας . Σημειοτέον οτι τωρα το αγόρασα αυτο το διαμέρισμα και εγκαταστάθηκα εδω με την οικογένεια μου και οταν ρώτησα τον ίδιον μου απάντησε οτι (εγώ οταν τα εχτιζα εβαλα διπλά σίδερα και υλικά για να έχω αυτες τις ζαρντινιέρες και κόψε το λαιμό σου) Παρακαλώ εαν δεν ξεφεύγω απο τους όρους και δεν σας κουράζω βοηθήστε με την τοποθετησή σας. Σας ευχαριστω πολύ !
  13. Κύριοι, ισορρόπησα με τις κατατοπιστικές απαντήσεις σας ,μίλησα με δικηγόρο και συμβολαιογράφο και αποφάσισα να φύγω όπου βρώ ησυχία να ηρεμήσω.Παράλληλα επικοινώνησα και με την άλλη πλευρά και τους είπα οτι οταν είναι έτοιμοι μετα τις 15 Σεπτέμβρη να γίνει όπως πρέπει η αγοραπωλησία. Σας ευχαριστώ πολύ ,να είστε όλοι πάντοτε καλά !!!
  14. Και ο συμβολαιογράφος μου διεμήνυσε μέσω του δικηγόρου μου (υποτίθεται οτι συνεργάζονται γιατί αυτος μου τον πρότεινε)οτι εγώ έπρεπε να είμαι σε διακοπές για σένα παραμένω εδώ με την εντολή σου τρέχω ,κι εγώ με τη σειρά μου όμως στην ιδια κατάσταση είμαι σε υπερένταση με πιέζουν όλα ,έφτασα να κανονίσω μεταφορείς με τα πραγματά μου συσκευασμένα για μετακόμιση γιατί με ειχαν διαβεβαιώσει οτι σε 2-3 μέρες θα έχεις τα κλειδιά και μακάρι να ήξερα που θά βγεί αυτό .Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ κύριε Δημήτρη και σας εύχομαι κάθε καλό.
  15. Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση σας.. Αυτή η υπόθεση κρατάει δέκα μέρες τώρα αλλά χτές και μετα απο τους ελέγχους δικηγόρων και μηχανικών προέκυψε το συγκεκριμένο θέμα όταν πήγαμε να δώσουμε προκαταβολή στο γραφείο του δικηγόρου του πωλητή ,όπου και μου είπαν υπάρχει αυτή η διαφορά ,θέλεις να το πάρεις γιατί μας το ζητάνε πολλοί όπως είναι ,δεν τους ενδιαφέρει ,πιέζοντάς με να υπογράψω και να δώσω 5000 ευρώ προκαταβολή (με το σχετικό θέατρο στο τηλέφωνο με τάχα άλλους υποψήφιους αγοραστές να παρακαλάνε να το πάρουν περιμένοντας την απάντησή μου) το τίμημα είναι στα 70000 ευρώ δεν αλλάζει και μάλιστα σήμερα στις 14.00 ΄μου πρότειναν συνάντηση για να αναλάβω να πληρώσω και τη διόρθωση που χρειάζεται στο συμβολαιογράφο μου με τις υπόλοιπες διαδικασίες..Στο μεταξύ όσοι εμπλέκονται με εντολή μου θέλουν την αμοιβή τους γίνουν δεν γίνουν συμβόλαια, χώρια την ταλαιπωρία μου .Τα χρηματά μου είναι ο ιδρώτας 45 χρόνων δουλειάς και πρώτη φορά προσπαθώ να αγοράσω κάτι έντιμα και με τη βοήθεια ειδικών χωρίς να γνωρίζω τίποτα περαιτέρω.Σας ευχαριστώ και πάλι .Καλή σας ημέρα .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.