Μετάβαση στο περιεχόμενο

geofak

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by geofak

  1. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ή απλά περιμένω; Μέσα στο σύστημα πάντως είμαι στο 06/07β, ενεργή κατάσταση, με λήξη στις 2/10 χωρίς να είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα παράτασης, ούτε εχει κάποιο σημείο να συμπληρώσω για τους προμηθευτές, εκτός κι αν δεν το βλέπω.
  2. Εχει γινει η υπογραφη δανειου πριν 10 μερες περιπου. Σε ποσο χρονο φαινεται στο συστημα; Γιατι ακομα με εχει στην αναμονη και πλησιαζει η προθεσμια. Εχω επικοινωνησει απειρες φορες με Alpha και εξοικονομω αλλα δε δινουν ουσιαστικη απαντηση.
  3. Να κανω κι εγω μια ερωτηση καθως δεν μπορω να διαβαζω απο την αρχη τοσες σελιδες. Ο πατερας μου ειναι αρχιτεκτονας χωρις απασχοληση προσωπικου και ειναι εντος των προυποθεσεων του προγραμματος. Θα πρεπει να κανουμε πρωτα αγορες στα χρηματα που ζηταει και μετα να γινει αιτηση ωστε να παρουμε τα χρηματα ή κανουμε πρωτα αιτηση τι χρειαζομαστε και μετα εγκρινετε αυτη? Ευπροσδεκτη οποιαδηποτε βοηθεια
  4. Καταρχην, ευχαριστω για το προγραμμα! Πολυ καλη δουλεια. Μηπως θα μπορουσες, αν γινεται, να ανεβει το μεγαλο πακετο εκτος του rapidshare διοτι για να το κατεβασω χρειαζομαι 2+ μερες με τον περιορισμο που δινει στον δωρεαν χρηστη.
  5. Άκουσα σήμερα ότι νομοθετήθηκε το δικαίωμα κλεισίματος της βεράντας μιας κατοικίας με τζάμι. Ισχύει αυτό; Ακούσατε κάτι;
  6. Ευχαριστώ για το αρχειο. Άριστη δουλεια!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.