Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimfot

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dimfot's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οκ. Κατάλαβα τι γράφεις. Μπορείς όμως να το τεκμηριώσεις; Αν είναι της πλάκας, τότε αναμένω ο τεχνικός έλεγχος από το εργοστάσιο να απορρίψει μέσα σε 5 δευτερόλεπτα την κατασκευή αυτή. Αν δεν την απορρίψει, τότε ή είσαι λάθος ή το εργοστάσιο είναι της πλάκας και είσαι εσύ σωστός. Με το μέχρι τώρα feedback, και εγώ θεωρώ πως η κατασκευή θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη αλλά έχω την αίσθηση πως το εργοστάσιο θα την αποδεχθεί...
  2. Θα τον κάνουν μόλις ολοκληωθεί η κατασκευή. Εϊμαι περίεργος να δω τι θα πουν... @terry: γιατί;
  3. Με τον "κατασκευαστή", δεν εννόησα τον κατασκευαστή των αλουμινιών αλλά αυτόν της πολυκατοικίας. Επειδή είδα πράγματα που δεν μου αρέσουν, ρώτησα την γνώμη σας και από ότι είδα αρκετοί είχατε διαφορετική... Έχω απελπιστεί λίγο.
  4. Λοιπόν: Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αφρος πολυουρεθάνης ΔΕΝ μπαίνει ανάμεσα στο κούφωμα και την ψευτόκασα. Δεν πρέπει να μπει τίποτε απολύτως. Το μόνο που πρέπει να γίνει (και έκανε) είναι να βάλει σιλικόνη (?) από την μια και από την άλλη πλευρά. Ανάμεσα ΠΡΕΠΕΙ να μείνει κενό για να μην έχουμε θερμογέφυρα... Επίσης ΠΡΕΠΕΙ να έχει τουλάχιστον 10mm απόσταση από την ψευτόκασα για πολλούς λόγους που δεν συγκράτησα... Φωτογραφίες ΠΡΙΝ (για να θυμηθούμε) και ΜΕΤΑ: ΠΡΙΝ: --- ΜΕΤΑ --->
  5. Το κενό πρέπει να γεμίσει με διογκούμενο αφρό πολυουρεθάνης ή sikaflex? Το ιδανικό ποιο είναι; Σας ευχαριστώ και πάλι. Να σημειώσω πως ακόμη δεν έχω αποδεχθεί την κατασκευή επομένως αν κάτι είναι λάθος πολύ ευχαρίστως να το επιδιορθώσουμε! (ακόμη και με αλλαγή των αλουμινίων)
  6. Άρα υπάρχει και άλλο πρόβλημα πέραν του αισθητικού;
  7. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Περιμετρικό λάσχτιχο θερμοδιακοπής δεν χρειάζεται μεταξύ ψευτόκασας και κουφώματος;
  8. Επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες για να καταλάβετε τι εννοώ... alouminia-photos.zip
  9. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα παρακαλώ την πολύτιμη βοήθειά σας σχετικά με κουφώματα αλουμινίου. Από τη στιγμή που υπάρχει ψευτόκασα, δικαιλογείται να υπάρχει 1 εκατοστό κενό σε κάθε πλευρά (αριστερά και δεξιά) σε επάλληλη μπαλκονόπορτα; Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα σας συνάδελφοι, επιθυμώ να αγοράσω συσκευή που κατασκευάζεται και πωλείται μόνο στην Ρωσία. Η προσφορά που μου έστειλαν αναφέρει: Συσκευή 2877 EUR Customs duties 300 EUR DHL delivery 129 EUR Δεν αναφερει τιποτε για ΦΠΑ. 1. Ποιο ποσό ακριβώς πρέπει να δηλώσω για το ΕΣΠΑ; 2. Τι γίνεται με το ΦΠΑ? Ειναι το custom duties; Που θα το δηλωσω αυτο το ποσό; Είμαι αρκετά μπερδεμένος και ο χρόνος είναι λιγοστός!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.