Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostas_gr

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

kostas_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν μπορώ να το βρω ούτε στο ΠΔ 24/4/85 (ΦΕΚ181Δ) ούτε στο ΠΔ 14/2/87 (ΦΕΚ133Δ) ούτε στο ΠΔ 16/5/89 (ΦΕΚ233Δ). Υπενθυμίζω ότι πρόκειται για οικόπεδο πριν το 85. Στο άρθρο 6.1 απλώς μιλάει για πρόσωπο σε κ/χ χώρο χωρίς να λέει πόσο, στην 6.2α για πρόσωπο σε κ/χ χώρο (πλάτους 4m) που δίδεται από το οικόπεδο σε κοινή χρήση και που εφάπτεται στην μια του πλευρά και στην 6.2β για πρόσωπο 12m σε κ/χ χώρο πλάτους 4m όταν το οικόπεδο προέρχεται από κατάτμηση. Κάνω κάπου λάθος;
  2. AMΑΡTZ Μπορείς να διευκρινήσεις κάτι. Όταν λες ακτίνα 800m τι εννοείς; Δεν υπάρχει τοπογραφικό καθορισμού ορίων οικισμού με βάση κάποια αεροφωτογραφία; Τουλάχιστον από όσα έχω συναντήσει μέχρι στιγμής αυτό ισχύει. Επίσης το πρόσωπο των 12μ καθορίζεται στην απόφαση του Νομάρχη για τον εν λόγω οικισμό; Αν όχι από που; Τείνω να συμφωνήσω με την "nefeli" ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο εφόσον προϋπάρχει του 85.
  3. Σε συνέχεια των παραπάνω να κάνω δύο ερωτήσεις. 1. Στην περίπτωση που ο δρόμος είναι στο εκτός ορίου οικισμού τμήμα θα πρέπει να έχουμε και το απαιτούμενο μήκος των 25m (σύμφωνα με τα ΠΔ που διέπουν τα εκτός ορίων οικισμού); 2. Τι γράφουμε στο σχέδιο; Ότι το Α,Β,Γ.... κλπ οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της περιοχής, ή ότι το Α,Β,Γ.... οικόπεδο βρίσκεται εν μέρει εντός ορίων οικισμού (τμήμα Α,Β,Β1,...) και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της περιοχής.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.