Μετάβαση στο περιεχόμενο

code

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

code's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ρώτησα για άδεια λειτουργίας και μου είπαν ότι επειδή το κτίριο ανήκει στο σώμα ελλήνων προσκόπων δεν απαιτείται..είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα και οι αποφάσεις που μου πρότεινε ο manolis αφορούν παιδικές κατασκηνώσεις κερδοσκοπικού χαρακτήρα ενώ στη δική μου περίπτωση είναι μη κερδοσκοπικού..τελοσπάντων, ευχάριστω για το ενδιαφέρον και όποιος άλλος γνωρίζει κάτι για αυτό ας μου απάντησει..
  2. Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Οι πελάτες μου είπαν ότι ρώτησαν στο δήμο και τους είπαν να το προχωρήσουν και αν κολλήσει, κόλλησε..οπότε θα ξεκινήσω τη διαδικασία..απλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάω για έκδοση άδειας σαν να κατασκευάζεται τώρα η οικοδομή ή να πάω για νομιμοποιήση και με ποιο νόμο?
  3. Καλησπέρα. Συγχωρέστε με αν έχω αναρτήσει το θέμα σε λάθος Topic..μου πρότειναν μια δουλειά και επειδή δεν έχω ιδέα από νομιμοποιήσεις θα ήθελα βοήθεια. Πρόκειται για κτίριο που ανήκει στο σώμα ελλήνων προσκόπων, είναι εκτός σχεδίου, σε δασική περιοχή και δεν έχει καν άδεια.. Μου ζήτησαν να το τακτοποιήσω (να βγάλω άδεια) με ότι σημαίνει αυτό..Είναι 3όροφο με υπόγειο εντέλως πάνω από το έδαφος στην πίσω όψη του..Για να βγάλω άδεια πάω με τον 4030 για νομιμοποιήση και με τον 4014 για τους 2 αυθαίρετους ορόφους..??Παρακαλώ οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν πολύ χρήσιμη καθότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με νομιμοποιήσεις και αυθαίρετα και χρειάζομαι οπωσδήποτε να πάρω τη δουλειά γιατί ανήκω στο club των ανέργων..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.