Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

martza

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by martza

  1. Βασίλη στείλε μου το mail σου να σου στείλω και μερικούς οικισμούς από την Μεσσηνία
  2. Καλημέρα, Έχω οικόπεδο εντός της ζώνης τωn 800μ. σε στάσιμο οικισμό και το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο 2700τ.μ. αλλα η περιοχή είναι Natura που με τους όρους δομησης της Natura δεν είναι άρτιο, τι είναι πιο ισχυρό; Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα σε όλους, και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχω ένα πρόβλημα με ένα οικόπεδο με κτίσμα στο Περιστέρι, να παραθέσω πρώτα τα γεγονότα και έπειτα να ρωτήσω κάποια πράγματα που δεν γνωρίζω. Το οικόπεδο έχει δεσμευτεί για απαλλοτρίωση για διάνοιξη δρόμου πλάτους 4,5μ. εδώ και 30 χρόνια! Στα 30 αυτά χρόνια τα δημοτικά συμβούλια δεν μπόρεσαν να μας αποζημιώσουν για να γίνει η απαλλοτρίωση αλλά ούτε απελευθέρωσαν το οικόπεδο αφού είχαν κάνει άρση της απόφασης τους. Για να εξηγήσω πως είναι χωροταξικά, έχουμε το οικόπεδο, βόρειο σύνορο με πολυκατοικία, νότιο σύνορο με πάρκο (τυφλό σημείο της οικίας χωρίς παράθυρα) δυτικό όριο με δρόμο 4,5μ. (για την διάνοιξη του δρόμου αυτού απαλλοτριώνεται) ανατολικό όριο οικόπεδο με ελιές (απαλλοτρίωση και σε αυτό). Εμείς ζητάμε την αλλαγή κατεύθυνσης του δρόμου ώστε να απαλλοτριωθεί μια γωνία του πάρκου περίπου 50 τ.μ. (ο δρόμος που θα γίνει θα είναι ήπιας κυκλοφορίας 4,5 μ. η πεζόδρομος 3 μ.) από το Δήμο Περιστεριού μας λένε ότι 1ον δεν μπορούν να απαλλοτριώσουν δημοτικό πάρκο και 2ον ότι και να γίνει αυτό εμείς δεν θα μπορούμε να οικοδομήσουμε στο οικόπεδο. Οι ερωτήσεις μου είναι αν ισχύουν τα 2 αυτά παραπάνω και ότι αν υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί για ανέγερση οικοδομής δίπλα σε πάρκο/πεζόδρομο, για παράδειγμα ελάχιστες αποστάσεις ή αν μπορείς να έχεις παράθυρα προς αυτή την κατεύθυνση. Ακόμα και αν άρουν την απόφαση για το δρόμο και μείνουν ως έχουν οι ιδιοκτησίες μπορώ να κτίσω δίπλα στο πάρκο; Ευχαριστώ.
  4. Υπάρχει δυνατότητα κατάτμησης σε αγροτεμάχιο που είναι περίπου 3,7 στρ; είναι εκτός σχεδίου και εκτός οικισμού. και πότε ένα αγροτεμάχιο είναι άρτιο κατά παρέκκλιση; Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.