Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kate2012

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Kate2012

  1. Ένα ισόγειο κατάστημα έχει ενωθεί με την αποθήκη που βρίσκεται στο πίσω μέρος (και είναι ημιυπόγεια) και έχει πάρει και τον ακάλυπτο. Θα το ρυθμίσω με τον Ν. 4014/2011. Μπορώ μετά να βγάλω άδεια για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος? Ευχαριστώ
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ο χώρος έχει μεγάλο ύψος αλλά είναι ημιυπόγειο. Η μπροστινή πλευρά είναι ισόγεια και η πίσω τα 3/4 μέσα στο έδαφος. 1)Αυτό με εμποδίζει να το βγάλω χώρο κυρίας χρήσης? 2)Πού μπορώ να βρω τις προδιαγραφές για τα ΚΥΕ? 3) Δεν έχω εντάξει το κατάστημα ακόμα στη ρύθμιση. Μπορώ να το εντάξω σαν ΚΥΕ?
  3. Μια ερώτηση να κάνω και εγώ με τη σειρά μου, σε κατάστημα που έχει τακτοποιηθεί με τον Ν. 4014/2011 (μετέτρεψε την αποθήκη σε κατάστημα και πήρε τον ακάλυπτο στο μαγαζί μέσα) μπορώ να πω ότι πλέον είναι χώρος κυρίας χρήσης και να βγάλω άδεια λειτουργίας για σουπερ μαρκετ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.