Μετάβαση στο περιεχόμενο

apostolismavroudis

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Αθηνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

apostolismavroudis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. αν υπαρχει καποιος συναδελφος που εχει ολοκληρωσει την υπηρεσια του και την ξεκινησε μεταξυ 1/7/2013 και 20/10/2014 και δεν εχει ερθει σε επαφη με τους 30 που το κυνηγαμε ας μου στειλει ενα pm.
  2. Τι να σου πω, δεν ξερω αν το εχουνε δωσει στους ΑΕΙ. Κανενας δεν δινει πληροφοριες αν το εχουν παρει καποιοι. Μου εχει δημιουργηθει παντως η εντυπωση οτι ουτε του πολυτεχνειου το παιρνουν. Και αυτα που εχω γραψει αφορουν πορισμα της ομαδας εργασιας που εχει φτιαξει το ΥΕΝ για τροποποιηση του π.δ.141/2014 και οχι τιποτα δεσμευτικο - επισημο. Επισης εχω ακουσει οτι υπαρχει θεληση απο το υπουργειο να δωσουν λυση αλλα ποιος ξερει...
  3. Ναι, με το 141/2014 εχει αλλαξει σε 12 μηνες υπηρεσια για το πολυτεχνειο, αλλα για οσους ειναι ηδη με συμπληρωμενη υπηρεσια λενε οτι θα ισχυσουν τα παλια. το μονο που μενει ειναι να φτασει ο απριλης -λεω εγω- να δουμε αν μας δουλευουν. προσωπικα δινω βαση σε οτι ακουσω απο ΔΕΚΝ του υπουργειου ναυτιλιας και απο πεμεν. τα υπολοιπα....
  4. Συμπληρωμενη ειναι οταν εχεις 12 μηνες, διαρκεια που χρειαζεται για το διπλωμα του Γ'Μηχ αν καποιος ειναι απο Τ.Ε.Ι. Αν καποιος ειναι απο πολυτεχνειο το αντιστοιχο ειναι 6 μηνες.
  5. Καλησπερα. Εχω ρωτησει στο υπουργειο, ουσιαστηκα απαντηση δεν δινουν, εκτος απο οτι "θα τροποποιηθει το π.δ., αλλα δεν μπορω να σας δωσω πληροφοριες" και οτι ισως θα μπορουσα να μαθω απο την ΠΕΜΕΝ. Στα μητρωα ο υπαλληλος μου ειπε οτι δεν εχει ενημερωση παρα μονο οτι μαθαινει απο αυτους που καταθετουν τα χαρτια τους. Στην ΑΕΝ δεν εχουν ιδεα για τετοια θεματα. Ρωτησα λοιπον στην ΠΕΜΕΝ και μου ειπαν οτι η ομαδα εργασιας για την τροποποιηση του π.δ. εχει τελειωσει τις εργασιες της και οτι οσοι θα εχουν συμπληρωσει υπηρεσια μεχρι τη δημοσιευση της τροποποιησης θα παρουν το διπλωμα κανονικα. Οι καινουριοι με εξετασεις στην ΑΕΝ σε μαθηματα αναλογα με τη σχολη που εχουν τελειωσει. Απλα μεχρι να τελειωσει το θεμα της τροποποιησης θα παρει μερικους μηνες. Οποτε λιγη υπομονη ακομα... Και μην χανετε το χρονο σας στο υπουργειο τα μητρωα και λοιπες υπηρεσιες, δυστυχως δεν ξερουν η δεν μπορουν να μας ενημερωσουν...
  6. Καλησπερα συναδελφοι, οσον αφορα τα της επιτροπης για την τροποποιηση του ΠΔ 141/2014, αρχες Σεπτεμβριου περασα απο τα γραφεια του συνδικαλιστηκου οργανου των μηχανικων Ε.Ν. (Π.Ε.Μ.Ε.Ν.) , που εχει εκπροσωπιση και στην επιτροπη, και μου ειπαν οτι η επιτροπη δεν εχει ακομα κανει ουτε μια συνεδριαση. Εκτιμηση των ανθρωπων της ΠΕΜΕΝ ειναι οτι χρειαζεται κανενα 8μηνο για να τροποποιηθει το ΠΔ απο οταν συνεδριασει... Προς το παρον λεει οτι ψαχνουν καποια φορμουλα για να μας βοηθησουν σε συνεργασια με τη ΔΕΚΝ του υπουργειου. Για την ιστορια, ειμαι πτυχιουχος Μηχανολογος Μηχανικος Τ.Ε. του ΤΕΙ Πατρας και εκανα σερι την υπηρεσια απο 7ο/2014 εως 7ο/2015 και ακομα δεν εχω αποφαση της επιτροπης αντιστοιχιας. Αντε και καλο κουραγιο.
  7. Δημητρη, οι μηχανικοι Τ.Ε. ειμαστε υποχρεωμενοι να εγγραφουμε στην ΕΕΤΕΜ καθως ζητουνται βεβαιωσεις απο αυτους σε αρκετες περιπτωσεις - οπως στην εναρξη στην εφορια. Να ξερεις δε οτι αν παραλειψεις να γραφτεις, οταν θα χρειαστεις τη βεβαιωση, θα σου ζητησουν αναδρομικα τη συνδρομη για ολα τα χρονια απο τη χρονια ληψης του πτυχιου. Στην περιπτωση των Η/Μ πρεπει για να δουλεψεις να παρεις αδεια ασκησεως επαγγελματος απο το τμημα τεχικων επαγγελματων της νομαρχιας. Στην σφραγιδα σου αναγραφεται ο αριθμος αδειας που θα σου δωσουν ΚΑΙ το μητρωο της ΕΕΤΕΜ. Τωρα γιατι και πως, μαλλον θα πρεπει να ρωτησουμε τα λαμογια που μας κυβερνανε τοσα χρονια. Στην ΕΕΤΕΜ θα σου δωσουν και τις προδιαγραφες της σφραγιδας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.