Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vassia83

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Vassia83

  1. Λοιπόν συνάδελφοι απαντάω στον εαυτό μου γιατί μόλις χθες έμαθα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Θυμίζω: Πρόκειται για την αλλαγή/ακύρωση παραβόλων. Ρώτησα τον αρμόδιο κύριο για τους ημιυπαίθριους στην εφορία και μου είπε το εξής: Ο Ν.3843 λέει ότι τα παράβολα ΔΕΝ ακυρώνονται-επιστρέφονται ΕΚΤΟΣ αν ο υπάλληλος της πολεοδομίας γράψει στο πίσω μέρος του παραβόλου ότι δεν χρησιμοποιήθηκε για χ λόγους και το σφραγίσει. Τότε πηγαίνοντας πάλι στην ίδια εφορία μπορούμε να το αλλάξουμε. Πάντως σε μένα δέχτηκαν τα παράβολα στο όνομα του επικαρπωτή, αλλά δεν ξέρω αν το έκαναν από απροσεξία ή έκαναν τα στραβά μάτια!
  2. Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα: 1. πρόκειται για ημιυπαίθριο στον οποίο έχει ψιλή κυριότητα το παιδί και επικαρπία ο πατέρας, αλλά από κεκτημένη ταχύτητα ο πατέρας (επικαρπωτής) έχει ήδη πληρώσει το παράβολο στην εφορία στο δικό του όνομα. Θα υπάρξει πρόβλημα αν καταθέσω τα παράβολα μόνο στο όνομα του επικαρπωτή? Στα υπόλοιπα χαρτιά αναφέρω τον ψιλό κύριο ως αιτούντα και σε παρένθεση τον επικαρπωτή 2. αν απαραίτητα πρέπει να αναφέρεται στο παράβολο το όνομα του ψιλού κυρίου γνωρίζετε αν γίνεται αλλαγή εύκολα? ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.