Μετάβαση στο περιεχόμενο

AnestisK

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AnestisK's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλήμερα συνάδελφοι, έχω την εξής περίπτωση : τρεις κάθετες και μελλοντική δόμηση (κάθετη) στον ίδιο χώρο αποκλειστικής χρήσης όπως έχει οριστεί στο συμβόλαιο και φαίνονται στο παρακάτω σχήμα με τα αντίστοιχα ποσοστά τους . μιλάω για το βόρειο τμήμα του οικοπέδου όπου έχει οριστεί χώρος αποκλειστικής χρήσης 429,85 μ2. ο ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος για όλες. ερώτηση 1. πως αντιμετωπίζω την περίπτωση αυθαιρεσιών στον χώρο αποκλειστικής χρήσης εκτός των καθέτων που είναι στην ουσία τα τρία κτίσματα. και η μελλοντική δόμηση? 2. σε περίπτωση που θέλει να κτίσει στην μελλοντική δόμηση 27,53% που αντιστοιχούν σε 203.15 μ2 εξ αδιαιρέτου επί του συνολικού οικόπεδου πως θα υπολογίσω τι μπορεί να κτίσει? επιτρεπόμενα στοιχεία ΣΔ 0,8 και κάλυψη 60% 3. και τι γίνεται σε περίπτωση που έχει κάποια αυθαιρεσία και σε κάποια κάθετη (κτίσμα) στην ουσία έτσι όπως έχει οριστεί στο συμβόλαιο? πόσες δηλώσεις πρέπει να κάνω ? ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας συνάδελφοι.
  2. Εχω μια περίπτωση υπαγωγής στον ν.4495 σε διώροφη μονοκατοικία σε οικισμό ΟΕΚ. Οι αυθαιρεσίες έγιναν από τον δικαιούχο οπότε είμαι στην περίπτωση του αρ.115 γ) εχω μια απορια σχετικα με την κατηγορια που επιλεγουμε για τις αυθαιρεσιες που μπορει να εχει. Ο οικισμος εχει οικοδομικη αδεια το 1981 αλλα η αυθαιρεσια εγινε αργοτερα μετα το 1983 εκλεισε τμημα του εξωστη σαν αποθηκουλα πως το αντιμετωπιζω αναφορικα με τις κατηγοριες? Επισης για παραβασεις κατηγοριας 3 εχει νοημα ή ολα ειναι ενα παραβολο 500 Ε και απλα τα αναφερουμε στην ΤΕ. Εχει κάνει κάποιος υπαγωγή στο 115γ?
  3. καλημέρα μήπως μπορεί κανείς να μου πει σε ποια κατηγορία περιβαλλοντικών επιπτώσεων είναι τα πλυντήρια αυτοκινήτων? ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας πχ. κατηγορια Β υποκατηγορια 3 ή 4 ?
  4. Υπάρχει καμιά νομοθεσία που να καθορίζει τις απαιτούμενες μελέτες σε περίπτωση αλλαγής χρήσης που αναφέρω παραπάνω και να παίζει ρόλο και η ημερομηνία της οικοδομικής αδείας. Σε παρακαλώ να διαβάσεις τους Κανόνες Συμμετοχής εδώ: http://www.michanikos.gr/announcement.php?f=&a=1 Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι ορθογραφημένοι και με τόνους. Επίσης πριν από μια δημοσίευση ψάξε στο forum μέσω της Αναζήτησης για αντίστοιχα θέματα.
  5. ευχαριστω χαρη, ησουν πολυ βοηηθητηκος ,και κατι αλλο αν ειναι ανεξαρτητες αλλα οχι ομοιες τοτε τι κανω? και σε ποια περιπτωση δεν θα θεωρουνται ανεξαρτητα εκτος απο το να ειναι η μια πανω στην αλλη? να ειναι διπλα και να ενωνονται με ενα στεγαστρο τυπου η/χ η υποστεγο που εφαπτεται στα κτιρια..! δεν εχει και πολυ διαφορα στην αμοιβη ... δεν θα επρεπε να εχει διαφορα αφου η μελετη ειναι μια ? μπορουν να δηλωθουν 5 κατοικιες με μια μελετη ομοιες , 80 μ2 η μια σαν συνολο στο μειωμενο συντ. πχ. 400 μ2 οταν βρισκονται σε ενα οικοπεδο με συσταση. η πρεπει να βαλω μια 80 μ2 στο μειωμενο και να επιλεξω 5 ομοιες?? Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  6. Μπορει καποιος να με βοηθησει να βγαλω αμοιβη για 2 κατοικιες 150 μ2 η μια οχι μειωμενου συντελεστη στο ιδιο οικοπεδο με ή χωρις συσταση. Έχω το civil για αμοιβες , για να βγαλω τον προυπολογισμο βαζω 300 στην κατηγορια >300 η' βαζω την μια 150 στην αντιστοιχη κατηγορια και επιλεγω 2 ομοιες κατοικιες....? Παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει... Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.