Μετάβαση στο περιεχόμενο

skoufoglou

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

skoufoglou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μα καλά πως είναι δυνατόν να μην ισχύει μια εγκύκλιος μετά από κα΄ποια χρόνια? Δηλαδή θα χτίσει ο γειτονάς μου πχ το 2000 βάση της εγκυκλίου και εγώ δεν θα μπορώ πχ 5 χρόνια μετά γιατί πλέον καταργήθηκε!! Τραγικό... αυτά τα πράγματα δημιουργούν απίστευτες ανισότητες.. Άντε τώρα να μας πάρουμε σοβαρά. Εγώ θέλω να ρωτήσω στην περίπτωση της Ειρήνης, αν ο πελάτης της αφού είχε πάρει στα χέρια του τη βεβαίωση αρτιότητας και οικοδομησιμότητας πουλούσε το ακίνητο ο νέος ιδιοκτήτης τι θα έκανε?? θα μπορούσε να ζητήσει ακύρωση συμβολαίου και τα λεφτά του πίσω από τον πωλητή? Να μυνήσει τον μηχανικό που έκδοσε το τοπογραφικό? Να κινηθεί νομικά εναντίον τις πολεοδομίας? Τι από όλα? Όπως και να έχει δεν είμαστε σοβαροί με όλα αυτά που συμβαίνουν! Άλλα ισχύουν στο Ρέθυμνο άλλα στα Χανία και άλλα λέει η περιφέρεια.
  2. Συνάδελφε DIMITRIS80 πολύ καλά κάνεις και έκενες το post γιατί εμενα δεν μου έχει έρθει κανένα e-mail. Αυτό τώρα τι δείχνει? Μήπως έχουμε κάποιο μεσο επικοινωνίας μαζί τους? Ευχαριστώ.
  3. Σε αυτή τη χώρα που έχουμε γίνει Super Market οι Μηχανικοί (δες στατικούς που κάνουν από ηλ/κα. έως τοπ/κα και αρχιτ.) δεν έχει κανένα νόημα ΜΔΕ. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που εδω το κάνουμε 1ον επειδή γουστάρουμε και 2ον επειδή μπορούμε (αν μπορούε οικονομικά). Το να είσαι 24 με 25 χρονών με MBA δεν έγινε και τίποτα μια και δεν πρόκειται να σου χρειαστεί στα επόμενα 15 χρόνια. Απ' την άλλη αν είσαι στατικός και κάνεις ένα ΜΔΕ σε μεταλλικές κατασκευές μάλλον πώς θα σε βοηθήσει. Προσωπικά είμαι ηλ. μηχ. με ΜΔΕ σε Τηλ/νιες και Δίκτυα και το έκανα γιατί ήθελα τη γνώση. Το θέμα είναι πως στο δικό μου κομμάτι σε λίγο καιρό θα είναι παροπλισμένη η γνώση μια και η τεχνολογία τρέχει και είναι καθαρά θέμα του καθενός να την ακολουθεί. Για το λόγο αυτό η Άγγλοι φωνάζουν για το CPD (Continuous Professional Development) και σου βάζουν ένα min το χρόνο σε συμμετοχή σε σεμινάρια κλπ που αν δεν τα παρακολουθείς μπορούν να σε πετάξουν έξω από το επιμελητήριο τους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.