Μετάβαση στο περιεχόμενο

chriefth

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by chriefth

  1. Καταρχήν σε ευχαριστώ για τη βοήθεια απλά μια ακόμα ερώτηση..δεν βρίσκω πουθενά στο εργαλείο "τοίχος" το επιλογές-χαρακτηριστικά στοιχείου-σύνθετος τοίχος...μήπως εννοείς κάτι άλλο..;
  2. Καλησπέρα σας, θα μπορούσε να μου πει κάποιος/α πώς μπορώ να βάλω στο Archicad στους τοίχους μόνωση. Και όταν λέω μόνωση εννοώ όπως το θέλει στην πολεοδομία. Δηλαδή στο μέσον του τοίχου και χωρίς να καλύπτει όλο τον τοίχο Και μια δεύτερη ερώτηση...όταν επιλέγω υλικό τοιχοποιίας πώς μπορώ να κάνω scale στο υλικό για να φαίνεται πιο συμπαγής η δομή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  3. Παιδιά δεν βγάζω νόημα...πραγματικά μπορεί να γίνει αυτό στο Archicad;...έχω πρόβλημα γιατί ένας μηχανικός μου ζητάει μόνωση στο εσωτερικό της τοιχοποιίας και δεν μπορώ με τίποτα να το βρω..αν μπορείτε βοηθήστε με..
  4. Καλησπέρα σας, θα μπορούσε να μου πει κάποιος/α πώς μπορώ να βάλω στο Archicad στους τοίχους μόνωση. Και όταν λέω μόνωση εννοώ όπως το θέλει στην πολεοδομία. Δηλαδή στο μέσον του τοίχου και χωρίς να καλύπτει όλο τον τοίχο Και μια δεύτερη ερώτηση...όταν επιλέγω υλικό τοιχοποιίας πώς μπορώ να κάνω scale στο υλικό για να φαίνεται πιο συμπαγής η δομή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  5. Συναδελφε τελικά το βρήκα,επειδη στο laptop μου έχω ελληνική έκδοση.Όμως χρησιμοποιώ το παράθυρο Π1 Γαλλικό 12 και τα παντζούρια που βγάζει είναι να ανοίγουν προς τα έξω.εγώ θέλω να είναι σε στυλ ρολά που κατεβαίνουν κάτω...άρα εδώ τι κάνω?
  6. Σε ευχαριστώ συναδελφε για τις οδηγίες απλά έχω στα αγγλικά το Archicad 13 64bit και πάλι ενώ εσύ μου είπες πώς να το κάνω πάλι δεν μπορώ να το βρω..έχεις κάποια εναλλακτική πρόταση για την έκδοση στα αγγλικά?
  7. Καλησπέρα σας,θα μπορούσε να μου πει κάποιος/α πώς βάζω παντζούρια στα παράθυρα και στις μπαλκονόπορτες στο Archicad?
  8. Σας ευχαριστώ πολύ όλους..με βοηθησατε καταλυτικά!
  9. Καλησπέρα σας, Θα μπορούσε να μου πει κάποιος πώς βρίσκουμε το εμβαδόν ενός δωματίου ή ακόμα και το εμβαδόν ορόφου στο Archicad? Μου ζητείται από μηχανικό να κάνω ένα σχέδιο για την πολεοδομία και είναι ζητούμενο και το εμβαδόν. Επείδη γνωρίζω το Archicad γιατί κάνω φωτορεαλισμούς θέλω να αποφύγω το Autocad και να το κάνω στο Archicad. και θα ηθελα να προσθεσω οτι θελω να χρησιμοποιησω το Archicad επειδή μου βγάζει τις τομές και τις οψεις με τη μια
  10. Καλησπέρα, είμαι πολεοδόμος μηχανικός και ταυτόχρονα σπουδαστής στους πολιτικούς μηχανικούς. Έχω λοιπόν τις εξής ερώτησεις: -Ποια είναι η διαφορά ενός τοιχίου με μία κολώνα; -Θα μπορούσε κάποιος/α να μου δώσει ένα ορισμό του τοιχίου; Παρατήρηση: Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
  11. Όσον αφορά το τοπογραφικό διάγραμμα αυτό δυστυχώς δεν αναφέρει τίποτα, όσον αφορά την περίπτωση του μηχανικού που έχει κάνει τη μελέτη κτλ των κατοικιών νομίζω θα μου φανεί η πλέον χρήσιμη. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!
  12. Καλησπέρα σας συνάδελφοι, το σπίτι στο οποίο διαμένω είναι καινούριο (3ετίας) και εκεί διανοίχτηκε δρόμος. Για να είμαι πιο περιγραφικός, πριν ήταν χωράφια τα οποία ανήκαν σε μία μηχανικό που έχει κατασκευαστική εταιρεία και εκεί έχτισε 8 μεζονέτες. Είναι σε οικισμό κάτω των 2.000 κατοίκων. Οι δρόμοι δεν έχουν ασφαλτοστρωθεί ακόμη και είναι με χαλίκι. Ο δρόμος όπου είναι η κατοικία μου είναι στη διασταύρωση δύο δρόμων, ο ένας εξ αυτών είναι αδιέξοδο. Να σημειώσω ότι απέναντι από το σπίτι μου ( στο δρόμο όπου είναι αδιέξοδο) δεν υπάρχει κατοικία, αλλά κάποιο χωράφι. Έτσι όλο το μήκος του δρομίσκου αυτού διατρέχεται μόνο από το σπίτι μου (και σταματάει εκεί ο δρόμος) και από το χωράφι (από την απέναντι μεριά) Το ερώτημα μου, λοιπόν είναι το εξής: Ο δρόμος αυτός που είναι αδιέξοδο μπροστά από το σπίτι μου είναι ιδιωτικός ή δημόσιος; Ο λόγος που ερωτώ είναι διότι αντιμετωπίζω πολλαπλά προβλήματα με το γείτονα του άλλου δρόμου και αν όντως με διαβεβαίωνε κάποιος ότι αυτός ο δρόμος είναι ιδιωτικός τότε θα έχω λύσει τα προβλήματα μου. Έτσι όποιος γνωρίζει εμπεριστατωμένα, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα και θα με βοηθούσατε πολλαπλώς, να απαντήσει στο θέμα μου. Επίσης αν μπορείτε και εφόσον γνωρίζετε, αφήστε μου κάποιο Link με κάποιο φεκ που περιλαμβάνει σε κάποιο άρθρο του αυτό το θέμα περίπου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.