Μετάβαση στο περιεχόμενο

vasco

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vasco

  1. Ο παππους ειχε δυο σπιτια με μια αυλη απο τσιμεντο. Η οικια μου (απο την μια μερια) εχει απο παλια 3 πορτες και 2 παραθυρα. Στην μεση του σπιτιου επι του τσιμεντου ( με πλευρα που ακουμπα στο σπιτι) υπαρχει ανοιγμα που επικοινωνει με το υπογειο μου για φως και αερα με ανοιγμα 50*100 εκατ. Δικαιουμε λοιπον τα 30-40 εκατ κατω απο την στεγη μου? θελετε να επισυναψω φωτο για καλυτερη εικονα?
  2. Σωστα dgt αστρεχα λεγεται, αλλα το ερωτημα ειναι η λεξη που αναφερες ¨συνηθως΄΄. Δηλαδη σε ποιες περιπτωσεις αποδιδεται στο κτιριο και σε ποιες οχι. Υπαρχει δηλαδη καποιος νομος συγκεκριμενος για αυτο. Ειναι κτισμα προ του 1923 και σε χωριο κατω απο 2000 κατοικων. ποια ειναι λοιπον η αποψη σου; parist43 το ιδιο θα ερωτουσα και σε εσας τι σημαινει ΄δεν αποδιδεται παντα΄΄ καταπατηση δεν εχει γινει.
  3. Το σπιτι μου (πλευρα 15μ με ανοιγμενα 3 πορτες και 2 παραθυρα, ετος κατασκευεις 1900, απο τοτε) στο χωριο συνορευει με αυλη και σπιτι. (χωρις τοιχειο) Και τα δυο ηταν του παππου οπου χωριστικαν ετσι οπως αναφερα. Το σπιτι μου εχει στην σκεπη 40-50 εκατ.σεναζι με υδροροη και σε ενα σημειο περιπου στην μεση μια καταπακτη για φωτισμο και αερισμο υπογειου με διστασεις 1 μετρο με 60 εκατ.(απο παλια) Τωρα τελευταια μου βαζει σεντονια και ντουλαπες στα παραθυρα, πολλες μεγαλες γλαστρες και σφουγγαριστρες στις πορτες. το ερωτημα ειναι κατα ποσο εχει δικαιωμα να μου κρυβει το φως, τι γινεται με την υγρασια απο τις γλαστρες της στο σπιτι (γιατι ειναι παλιο και απο χωμα και πετρα), αν μπορει να χτισει κοντα σε εμενα. Το σημαντικοτερο αν δικαιουμε το μερος ολο που ειναι κατω απο τα 40 εκατ της σκεπης και απο ποιο νομο αν γνωριζεται τεκμμηριωνονται αυτα ευχαριστω εκ των προτερων
  4. σε ποιο νομο δηλαδη αναγραφεται οτι μονομερως κανουμε καινουριο τοπογραφικο και μετα καταθεση στην εφορια για πληρωμη φορου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.