Μετάβαση στο περιεχόμενο

PanosB

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

PanosB's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα να κάνω και εγώ μια ερώτηση έχω κλείσει 4 χρόνια που έχω γραφτεί στους καταλόγους του ΤΕΕ σαν πολιτικός μηχανικός δομοστατικός . Κάνω τα χαρτιά μου στο ΜΕΠ για να βγάλω εργολαβικό πτυχίο και μου λένε ότι οι δομοστατικοί μηχανικοί δεν μπορούν να βγάλουν εργολαβικό πτυχίο. Γνωρίζετε κάτι??Ευχαριστώ!!
  2. Συνάδελφοι έχω το εξής πρόβλημα! Πήγα στην πολεοδομία της περιοχής μου να βγάλω μια άδεια και μου προσμετράνε το ύψος της στέγης στο μέγιστο ύψος !! (Δεν έχω εξαντλήσει την δόμηση). Δηλαδή στην απόσταση Δ μου μετρανε και το υψος της στεγης. Τους λέω ότι το ύψος της στέγης βάση του άρθρου 16 δεν μετρά στο μέγιστο ύψος. Η απάντηση τους είναι ότι δεν μετρά αν στον τομέα που βρίσκεται το οικόπεδο δεν έγραφε για ύψος στέγης(π.χ. Μέγιστο ύψος κτηρίου 7 μ) αλλά επειδή στον τομέα που είναι το κτήριο μου γράφει μέγιστο ύψος κτηρίου και μέγιστο ύψος στέγης πρέπει να το μετρήσω(π.χ. Μέγιστο ύψος κτηρίου 7 μ και 1.50 μ στέγη). Δώστε μου μια απάντηση γιατί δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο!! Ευχαριστώ!!
  3. Όταν σε ένα κτίριο υπάρχει πρόβλεψη κατασκευής στέγης το ύψος της στέγης προσμετράτε στην απόσταση Δ?
  4. παιδιά χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια ! ένας φίλος κατασκεύασε λυόμενο κατάστημια υγειονομικού ενδιαφέροντος γύρω στα 100 μ2 σε παραλίμνια περιοχή σε ιδιοκτησία τις δει που έχει παραχωρηθεί στη γενική γραμματεία αθλητισμού. πως γίνεται να νομιμοποιηθεί το κατάστημα γιατί απ όσο έχω ψάξει δεν υπάρχει τρόπος να βγει άδεια. Τι μπορώ να κάνω για να τον βοηθήσω πριν σφραγιστεί οριστικά το μαγαζί? Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να περιγράφουν με σαφήνεια το αντικείμενο. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  5. Θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης Pilotis (δηλαδή να κλειστεί). Περισσεύουν μ2 δόμησης και η οικοδομή είναι τραβηγμένη 5 μέτρα μέσα από Ο.Γ. Άλλοι μου λένε ότι δεν γίνεται άλλοι μου λένε ότι γίνεται. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.