Μετάβαση στο περιεχόμενο

Antonia_Arch

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Antonia_Arch

  1. έχω αυτό το διάγραμμα κάλυψης. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση , αλλά αυτό μου δόθηκε από την προϋπάρχουσα άδεια..Τώρα ως προς το ύψος έχει ανέβει όλη η στέγη 180 εκ. και έχουμε καθαρό ύψος μέσα 2.70 - 3.45 περίπου στον κορφιά. Τα τετραγωνικά της σοφίτας που χρησιμοποιούνται είναι λίγο παραπάνω από 150μ2. Δεν έχει γίνει κάποια κατασκευή σε αυτήν ακόμα, για να χαρακτηριστεί κάπως αλλά φαντάζομαι με υπερύψωση 1.80 δεν μπορεί να θεωρηθεί "σοφίτα" και να περάσει ως βοηθητικός χώρος. Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω τα 150μ2 σε κ.χ. ή β.χ. και αν από κάτω μπορώ να βάλω χωρίς υπέρβαση δόμησης, από τη στιγμή που υπάρχουν τετραγωνικά. Οι Η/Υ δεν μπορούν να περάσουν σαν υπέρβαση δόμησης και αυτοί μαζί με τα τετραγωνικά της σοφίτας?
  2. έχω μία σοφίτα 150μ2 σε εκτός σχεδίου ακίνητο με Ο.Α. Η στέγη αντίστοιχα με την γεωμετρία της "δημιουργεί" ημιυπαίθριους 55μ2. Η επιτρεπόμενη δόμηση 8.555μ2. Επίσης έχω υπέρβαση καθ'ύψος 180εκ. Μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος είναι τα 11 μέτρα, εγώ με την υπέρβαση φτάνω τα 10.90μ. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι 1. συμπληρώνω υπέρβαση δόμησης <50% ή βάζω χωρίς υπέρβαση δόμησης, αφού έχω πολλά τετραγωνικά ακόμη (δλδ θα μπορούσε να βγει άδεια για την σοφίτα) 2. βάζω συντελεστη 0.5 ενώ είναι κανονικό σπίτι????? 3. βάζω υπέρβαση ύψους το <20% ή συμπληρώνω χωρίς υπέρβαση ύψους, αφού θα είχα περιθώριο? :neutral:
  3. έχω μία σοφίτα 150μ2 σε εκτός σχεδίου ακίνητο με Ο.Α. και επιτρεπόμενη δόμηση 8.555μ2. Επίσης έχω υπέρβαση καθ'ύψος 180εκ. Μέγιστο ύψος είναι τα 11 μέτρα, εγώ με την υπέρβαση φτάνω τα 10.90μ. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι 1. αν συμπληρώνω υπέρβαση δόμησης <50% ή βάζω χωρίς υπέρβαση δόμησης, αφού έχω πολλά τετραγωνικά ακόμη (δλδ θα μπορούσε να βγει άδεια για την σοφίτα) 2. αν βάζω συντελεστη 0.5 ενώ είναι κανονικό σπίτι 3. αν βάζω υπέρβαση ύψους το <20% ή συμπληρώνω χωρίς υπέρβαση ύψους. Η σοφίτα αυτή έχει και ημιυπαίθριους 55μ2. Τους βάζω στη δόμηση της σοφίτας? Χρειάζομαι βοήθεια!
  4. Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρω τι ισχύει για ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών στην Πάρο? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.