Μετάβαση στο περιεχόμενο

petross

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

petross's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΠΡΟΣ VARXO Η λυση ειναι μια ερωτηση απο κοντα στα κεντρικά του κτηματολογιου διοτι οι προίσταμενοι των κατα τόπους κτηματολογικών γραφείων δρουν πολλες φορές κατα το πως τους συμφέρει η με το τι ειναι ποιο ευκολο , για να μην σου πω εγω θα εκανα εγγραφο στα κεντρικα ωστε να μου απαντήσουν εγγράφως .
  2. Καλημέρα Η τεχνική εισήγηση προηγείται της εκδίκασης της αγωγής βασει νόμου , διοτι θα πρέπει να κατατεθεί στο δικαστήριο για να εκδικασθεί η υποθεσή σου .Συνεπώς η αρνητική εισήγηση σημαίνει οτι το δικαστήριο δεν μπορεί να εκδικάσει την υποθεσή σου και επιστρεφεται ως μη εκδικασθείσα. Στην δική σου περίπτωση που ειναι λάθος το τοπογραφικό της τεχνικής εισήγησης και πήγε στο δικαστήριο με θετική εισήγηση (διοτι δεν το αντιλήφθηκε ο μηχανικός του Κτηματολογίου ) και εκδικασθηκε η υποθεσή σου , βγήκε αποφαση και πήγε να εγγραφεί στο κτηματολόγιο ,τότε αντιληφθηκαν το λάθος και δεν γινεται εγγραφή της δικαστικής απόφασης , θεωρώ οτι θα πρέπει να γίνει η διαδικασία απο την αρχή για διορθωση της δικαστικής αποφασης, πάντως μια ερώτηση στα κεντρικά της ΕΚΧΑ ΑΕ (Μεσογείων 288 Χολαργός ) σούς αρμοδίους του Λειτουργούντος Κτηματολογίου Θα ήταν το σωστό και εγγυημένο. Συναδελφικά Π.Σ. Συνάδελφε, παρακαλώ συμπλήρωσε την ειδικότητα σου στο προφίλ σου. Ευχαριστώ DIMITRIS80
  3. Καλημερα οι αποκλισεις των εμβαδων μεταξυ τιτλου και ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ οριζονται συμφωνα με τον Ν.4178/13 αρθρο 4.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.