Μετάβαση στο περιεχόμενο

croger

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by croger

  1. έκανα μερικά παραδείγματα με εισαγωγή (ακόμα και μεγάλων) εικόνων jpg μέσα στο πρόγραμμα ZWCAD 2010 και δεν παρατήρησα καμία διαφορά σε ταχύτητα. Έχω 2-πύρηνο Η/Υ αλλά δεν νομίζω να είναι θέμα hardware. Δοκίμασε να κάνεις update στην τελευταία έκδοση του προγράμματος zwcad 2010 update patch. Το patch θα το βρεις στο site http://www.zwcad.com.gr και είναι δωρεάν. Μέσα στα πολλά που βελτιώνει όσον αφορά την σταθερότητα και την ταχύτητα θα είναι και αυτό που αντιμετωπίζεις εσύ.
  2. Συνάδελφοι αγόρασα το zwcad με 378 ευρώ. Δεν βρήκα καλύτερη περίπτωση. Δουλεύω παράλληλα τα αρχεία μου στο γραφείο που έχουν το autocad και στο σπίτι με το zwcad και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Άσε που είναι πιο ελαφρύ από το autocad και ανεβάζει τα αρχεία άμεσα. Αρχικά φοβόμουνα τα fonts και αν θα καταλάβαινε τα ελληνικά. Κανένα πρόβλημα όμως αφού το default font στο zwcad διαβάζει όλα τα ορφανά αρχεία στα Ελληνικά και χωρίς ?????. Από εντολές τώρα, δεν έχω βρει κάποια που να μην έχει και το ίδιο μου είπε ένα φίλος ότι ισχύει ακόμα και στις εντολές για 3d. Τα μενού ίδια και οι εντολές δουλεύουν σωστά, ακόμα και το hatch που συνήθως κάνει τρέλες στο autocad είναι αξιόπιστο.
  3. νομίζω πως έχουν ξεχάσει να το ενημερώσουν γιατί είναι η διεθνής σελίδα στα αγγλικά και αναφέρεται στην έκδοση 6. Ενώ στην Ελληνική σελίδα αναφέρονται στην έκδοση 6.6. Πάντως να σου πω μου φάνηκε δύσχρηστο το intellicad γιατί τα μενού είναι διαφορετικά από το autocad, κάτι σαν νέο πρόγραμμα. Δοκίμασα τα demo και κατέληξα στο ZWCAD 2010 γιατί τα μενού του είναι σαν να βλέπεις το autocad. Πως το επιτρέπουν άραγε?. Το progecad χάνει σε μερικές εντολές π.χ την offset όταν είναι περίεργο το σχήμα και το hatch δεν είναι ακριβές. Έκανα δοκιμές και με μεγάλα αρχεία με το autocad και τα ανοίγει πιο γρήγορα το ZWCAD. Το έβαλα και στη δουλειά γιατί εκεί μόνο ανοίγω και βλέπω σχέδια, άντε να κάνω κανένα dist και επομένως παίζει και το ληγμένο trial νόμιμα. Μήπως κανένας έχει καμιά λύση και για φωτορεαλισμό με κίνηση? αλλά κάτι εύκολο όμως για γρήγορες λύσεις
  4. ναι ευχαριστώ. βρήκα τη σελίδα και στα ελληνικά.
  5. εγώ βρήκα το zwcad prof 2010 σε ελληνικό site με 480 ευρώ, καλύτερη τιμή υπάρχει? δείχνει κλώνος του autocad 2008. Tο progecad έχει και αυτό ομοιότητες με το autocad? ;έχει 3D και VBA?
  6. καλησπέρα και ευχαριστώ. Την επιλογή με το ms excel δεν την ήξερα, θα το ψάξω και εγώ με τη σειρά μου.
  7. ξέρει κανείς τίποτα για το zwcad? το βρήκα για αγορά και μου φαίνεται σαν κλώνος του autocad. Όλα ίδια, μενου, toolbars, εντολές, express tools και 3D, αλλά και πολύ οικονομικό. Έχει κανένας εφαρμογές VBA? Καμία ασυμβατότητα βρήκε κανένας? κολλάει καθόλου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.