Μετάβαση στο περιεχόμενο

electrician

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by electrician

  1. electrician

    4Μ vs TiSoft

    οχι δεν το πληρωνεις!!αλλα νομιζω ρε παιδια οτι το 4μ δεν σ βρισκει νουμερο παροχης οποτε ειναι ακυρο επισησ το πανελκαντ οι τεχνικεσ του περιγραφες περνανε στη πολεοδομια?πολυ σημαντικο
  2. electrician

    4Μ vs TiSoft

    Η ερώτηση μου είναι εάν το 4μ όπως επίσης και το panelcad εχουν την δυνατότητα να κάνουν φωτοτεχνία?? Παρατηρήσεις: 1. Μην ανοίγετε συνεχώς νέα θέματα για το ίδιο θέμα 2. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias Η ερώτηση μου είναι εάν το 4μ όπως επίσης και το panelcad εχουν την δυνατότητα να κάνουν φωτοτεχνία??Επίσης υπολογίζουν και τα δύο φαντάζομαι διατομή γενικής παροχής πίνακα μετρητή?επίσησ το 4μ σχεδιάζει υποσταθμούς η/ζ νομίζω πωσ δεν περιεχει ετσι??
  3. electrician

    4Μ vs TiSoft

    Εγώ με την σειρά μου θελω να ρωτήσω εαν τα προγραμματα της Ti soft που αφορούν υδρευση θέρμανση κλιματισμό ειναι πιο αξιόπιστα απο τα αντίστοιχα της 4μ?Επίσης για ηλεκτρολογικές μελετες ποιο προτείνετε?Πάντως το 4μ ειναι λίγο δύσκολο στην χρήση του οταν το είχα δει σε σεμινάριο!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.