Μετάβαση στο περιεχόμενο

GOS

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

GOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το είχα διαβάσει ήδη εκείνο το ποστ συνάδελφε και σε ευχαριστώ για την απάντηση! Όπως τα λες τα μαθαίνω και γω και είμαι στην διαδικασία συζητήσεων.Θα δείξει πως θα πάει.
  2. Καλησπέρα σε όλους! Έχω μια επαγγελματική πρόταση για το Αμμαν στην Ιορδανία και θα θελα αν κάποιος έχει εμπειρία από την Ιορδανία ή κάποιος γνωστός του να πει 5 πράγματα για τις συνθήκες διαβίωσης και το κλίμα εκεί.Έψαξα και δεν βρήκα κάποιο ποστ που να μιλάει συγκεκριμένα για Ιορδανία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Αυτό που είχα υποψιαστεί.Προφανώς ο γνωστός σου που λές λόγω κάποιας γνωριμίας το εβγαλε το εμπειροτεχνικό.Κανονικά δεν δικαιούται..
  4. Ναι ισχύει αυτό shelby Όπως εξήγησα έχω συμπληρώσει ήδη 3 χρόνια αλλα αντι στα 6 να πάρω Β μπορώ στα 5 να πάρω Β. Οπότε θα περιμένω άλλα 2 χρόνια για να γλιτώσω ουσιαστικά ένα χρόνο. Το θέμα μου μέχρι τότε είναι αν μπορώ να πάρω μέρος σε δημοπρασίες μικρών έργων . Όλο το τόπικ το χω διαβάσει που έβαλες το λινκ.Δεν υπάρχει πουθένα το θέμα με τα νομαρχιακά πτυχια
  5. Καλησπέρα και απο μένα Πρώτο ποστ αλλα είμαι καιρο εδω μέσα ψ΄χνοντας διαφορα τα οποία με μεγάλη χαρά τα βρήκα και γιαυτο και δεν έχω ξαναγράψει.Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν προς το φόρουμ για την μέχρι στιγμής βοήθεια που μου έχει προσφέρει. Πήρα αφορμή απο τον συνάδελφο παραπάνω γιατι και γω είμαι πάνω κάτω στην ίδια κατασταση.Πολιτικός μηχανικός και έχω κλείσει ήδη 3 χρόνια απο το πτυχίο και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.Έχω μαζέψει εμπειρία αλλα δεν κάνω ακόμα τα χαρτιά μου για ΜΕΚ και ΜΕΕΠ περιμένοντας την πενταετία να πάω κατευθείαν ΜΕΚ Β. Μέχρι τότε ήθελα να ασχοληθώ με μικρες δημοπρασίες κυρίως δήμων.Με πληροφόρησαν οτι για να το κάνω αυτό πρέπει να πάρω εμπειροτεχνικό χαρτί (ή αλλιώς Νομαρχιακο πτυχίο όπως ειπώθηκε στο παραπάνω ποστ) απο την Διεύθυνση Τεχνικων Υπηρεσιών . Σε τηλεφωνική συζήτηση με υπάλληλο απο κει ειπώθηκε οτι δεν δικαιούμαι Νομαρχιακό πτυχίο επειδή είμαι πολιτικός μηχανικός.Μόνο απόφοιτοι ΤΕΙ ή εργολάβος με αποδεδειγμένη εμπειρία τουλαχιστον 5τίας με ενα εργο ανα έτος τουλάχιστον. Έχει κανείς κάποια άλλη ενημέρωση ή γνώση πάνω σαυτό το θέμα? Έψαξα για την κατάλληλη νομοθεσία αλλα δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Η ερώτηση-παρατήρηση μου έχει να κάνει οτι μάλλον πρεπει να περιμένω άλλα 2 χρόνια να κλείσω 5ετία και να βγάλω ΜΕΚ και ΜΕΕΠ για να συμμετέχω σε δημοπρασίες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.