Μετάβαση στο περιεχόμενο

msoult

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by msoult

  1. συναδελφοι ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα να γινω λιγο πιο σαφης γιατι εχω καταμπερδευτει και εχω μπερδεψει και σας. εχω μια οικια 80τ.μ με αδεια σε αγροτεμαχιο, με υπογειο ξεμπαζωμενο απο τις δυο πλευρες. ο ιδιοκτητης θελει να προχωρησει σε προσθηκη αλλων 120 τ.μ και ψαχνω αν τακτοποιωντας το υπογειο θα εξακολουθει να μπορει να προσθεσει 120 τ,μ.
  2. αν εχουμε υπολοιπο δομησης μπορουμε να ενταχθουμε στον 4014, μεχρι τελους, πληρωνοντας τα προστιμα και να μην παμε σε αδεια νομιμοποιησης, οποτε να μην πειραξουμε το υπολοιπο του συντελεστη?
  3. ευχαριστω για την διευκρινηση. και εγω αυτο καταλαβα αλλα ο υπαλληλος της πολεοδομιας θεωρει οτι αναφερεται στα γηπεδα με κλιση,αν και οχι με μεγαλη σιγουρια. το θεμα ειναι με ποια αποψη να προχωρησω τη μελετη.
  4. συναδεφοι καλησπερα.οσον αφορα στο αρθρο 4 του ΦΕΚ289/11, στο τελος λεει οτι η οροφη υπογειου δεν δυναται να υπερβαινει σε κανενα σημειο τη σταθμη του φυσικου εδαφους. καταλαβαινει κανεις μηπως αν αναφερεται σε ολο το αρθρο η μονο στο β που μιλαει για γηπεδα με κλιση? απο την πολεοδομια μου απαντησαν οτι δεν ειναι σιγουροι τι εννοει....!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.