Μετάβαση στο περιεχόμενο

anasta

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

anasta's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να λάβω μέρος σε μια προκήρυξη. Θα ήθελα εαν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να βγάλω αυτήν την βεβαίωση. Απο το ΕΦΚΑ δεν βάζει όλα τα χρόνια προϋπηρεσίας, βγάζει μόνο τωρα που είμαι μισθωτή, και όχι όλα τα χρόνια πχ 2014 εως 2016 δεν τα έχει καθόλου μέσα. Τα χρόνια που ήμουν ελεύθερη επαγγελματίας που μπορώ να τα βρω ως βεβαίωση?
  2. Δηλαδή θα πρέπει να γίνει η αλλαγή στο λογαριασμό της ΔΕΗ! Ευχαριστώ πάρα πολύ!
  3. Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να κάνω αίτηση στην ΔΕΗ για ΦΒ σύστημα, για τα 10αρια! έχω ένα θέμα! Είναι ένα αντρόγυνο και θέλουν να βάλλουν ΦΒ στο σπίτι τους! Αλλά το σπίτι είναι στο όνομα της γυναίκας και ο λογαριασμός της ΔΕΗ στο όνομα του άντρα! Εδώ τι γίνετε? Θα πρέπει να αλλάξουν το όνομα στο ρολόι και να γίνει η αίτηση στο όνομα της γυναίκας ή γίνετε κάτι άλλο? Ευχαριστώ πολύ!
  4. Ναι 500 καθαρά, μετα την αφαίρεση ΦΠΑ και φόρου! Έτσι τα βγάζω, θα δούμε!! Ήμουν τυχερή βρήκα αρκετά άτομα. Μου έστειλαν απο την Ελληνική Στατιστική email αφου τελείωσε η απογραφή, και έλεγε και για αυτους π θα κόψουν ΔΠΥ τι δικαιολογία θα γράψουν (άλλες πράξεις). Ρώτησα κ λογιστή πριν το μάθω αυτό και κάτι παρόμοιο μ είπε. Οι αρμόδιοι πάντως δεν ξέρουν τπτ. Πάντως θα ρωτήσω και στην εφορία για να είμαι πιο σίγουρη!!!
  5. Τα χρήματα μου βγήκαν περίπου 500€ καθαρά. Βέβαια ακόμα δεν ξέρω το ακριβές ποσό σε κανά 2-3 μήνες θα ξέρω. Από ότι μου έστειλαν απο στατιστική για αυτους που θα κόψουν ΔΠΥ θα γράψουν άλλες πράξεις, άρα δεν θα έχω πρόβλημα, Φαντάζομαι!! Δηλαδή κάθε φορά θα πρέπει να προσθέτω το ανάλογο ΚΑΔ? Και μέχρι πόσα μπορώ να προσθέσω?
  6. Γεια σας. Ειμαι μηχανικός και είμαι με δελτίο παροχής υπηρεσιών. Είμαι άνεργη τώρα! Και σκεφτόμουν ότι αν μου τύχαινε μια άλλη δουλειά όχι απαραίτητα μηχανικού! Πώς μπορώ να κόψω δελτίο παροχής. Τι θα γράφω. Σαν παράδειγμα ήμουν στην απογραφή και θα κόψω δελτίο με την ένδειξη άλλες πράξεις. Έτσι έχουν πει απο την στατιστική. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.