Μετάβαση στο περιεχόμενο

andreas122

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Σχετικά με τις κυψέλες καυσίμου: (fuel cell) Ποιός τύπος είναι ο πιο απλός στην κατασκευή? πως θα προβλέψουμε την τάση και ισχύ στο περίπου σε ηλεκτρισμό? απο ποιούς παραγοντες επιρεάζετε γενικά η αποδοσή? θα πρέπει το οξυγόνο και το υδρογόνο να περνάνε ''μέσα'' από την κυψέλη? η απλός θα είναι η κυψέλη μέσα σε μια δεξαμενή χωρίς να υπάρχει ροή των αεριών σε σωληνώσεις? (η γίνονται και τα 2?) Η κυψέλη καυσίμου έχει διακρία ζωής? Η κυψέλες καυσίμου μετατρέπουν όλο το υδρογόνο σε νερό και παίρνουν όλο τον ηλεκτρισμό από αυτό? η πηγαίνει και αέριο χαμένο? Πείτε ότι άλλο ξέρετε.
  2. Κανείς δεν ξέρει να απαντήσει στην προηγούμενη ερώτηση?
  3. μια ερώτησή για θέρμανση (έχει σχέση με την μηχανή που θέλω να φτιάξω). για θέρμανση τι είναι πιο ρυπογόνο? η καύση λαδιού (φυσικό λάδι) ή η καύση κάποιου άλλο καυσίμου? π.χ. βενζίνη?
  4. η μίζα ναι, αλλά θα μπορεί να κινείτε συνεχόμενα? διότι η μίζες απλός κάνουν 'γκ-γκ-γκ βρουμ...'' για να πάρει μπρός η πραγματική μηχανή. μπορούν να κινείτε συνεχόμενα με ομαλή ταχύτητα? αν ναι τότε ναι θα είναι μια καλή ιδέα. γίνετε αυτό?
  5. ΠΟΛΎ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ! Όμως που θα βρω το μοτερ? υπάρχουν 12βολτά μοτερ στα αυτοκίνητα? δεν το ήξερα αυτό αφού τα οχήματα γενικός έχουν μηχανή εσωτερικής καύσεις και όχι 12βολτό μοτερ σωστά?
  6. Δηλαδή θες να πεις οτι το υπουργείο θα ''ελενξει'' το τροχόσπιτο και μετα αφού δει οτι ειναι ΟΚ τότε θα κρίνει αν θα δόση έγκριση τύπου και άδεια. (?). (ναι ξέρω οτι δεν γνωρίζεις την διαδικασία απλώς ρωτάω αν αυτό ενωείς, το οτι θα πρέπει να έχει κατάλληλη φωτεινή σήμανση συμβατή με τον ΚΟΚ το καταλαβαίνω. αλλα δεν είναι υποχρεωτικό να έχει ηλεκτρική εγκατάσταση έτσι?
  7. α, ότι λέει ο ΚΟΚ τότε, για τροχόσπιτα ή άλλα οχήματα που έχουν φτιαχτεί απο άνθρωπο και δεν ειναι αγοραστά από βιομηχανίες, ή άδεια βγαίνει με τον ίδιο τρόπο? ή ειναι πιο ''γραφειοκρατικά'' το θέμα? αν ξέρετε φυσικά.
  8. Σεβαστά όλα αυτά, όσων αφορά τα λύματα θα υπάρχει ιδική χημική τουαλέτα ή κάποιος εσωτερικός βόθρος. αν παρκάρω κάπου το τροχόσπιτο που δεν έχω οικόπεδο τότε θα είμαι παράνομος αν δεν μένω μέσα σε αυτό? εννοείτε πως το τροχόσπιτο θα έχει άδεια κυκλοφορίας με πινακίδες κ.τ.λ.
  9. εξαρτάτε τι ενοει καταστήνοση, γιατί εγω δεν ενωω να απλώσω τέντες και στρώματα και ομπρέλες και κ.τ.λ. ενωω απλά να μένω μέσα χωρίς να επηρεάζω τον έξω χώρο. π.χ. αν είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου μαζι με το τροχόσπιτο κάπου και δεν μένω μεσα σε αυτό λογικά δεν ειμαι παράνομος αν δεν έχω πάει σε χώρο που επιτρέπετε το παρκιν. αν τωρα εγω είμαι και μέσα στο τροχόσπιτο τι διαφορά θα έχει? αφου δεν καταστίνωνω στο δρόμο ή σε αυτόν τον χώρο. απλα θα ειμαι μέσα στο τροχοσπιτο αντι να το έχω αφίσει μόνο του. δεν ξέρω και καλά τους νόμους για αυτο ροτάω. και αν αυτο δεν επιτρέπετε που θα ηταν παραλογο να μην επιτρέπετε τοτε τι ειναι η ποινή, πρόστιμο κ.τ.λ. αν υπάρχει τετοιο πράγμα φυσικά.
  10. ναι το ξέρω αυτό. αλλά εγώ θα μπορώ να είμαι μέσα στο τροχόσπιτο και να κοιμάμαι μέσα σε αυτό. ακόμη και αν το τροχόσπιτο είναι σε ένα απλό παρκιν. αυτό ρώταγα. π.χ. εγώ πάω στο βουνό με το αμάξι και το τροχόσπιτο και μένω στο τροχόσπιτο για 2-3 μέρες. χωρίς να κόψω δέντρα ή να στίσω σκηνές και τσαντίρια κ.τ.λ. λογικά γίνετε έτσι?
  11. Θα ήθελα να φτιάξω ενα αντικίμενο από σανίδες(π.χ. γιψοδανίδες) και αυτο θα έχει ρόδες. θα είναι κατι σαν τροχόσπιτο ή τροχοβίλα. Το ερώτημα μου ειναι το εξης: τη αδεια θέλει? λογικά δεν θέλει οικοδομική αδεια αλλα μια αδεια κυκλοφορίας ίσως? αν έχει αδεια κυκλοφορίας θα μπορώ να παρκάρω το αυτοκίνητο μου κάπου μαζι με το τροχόσπιτο και να κάθομαι μεσα στο τροχόσπιτο? που θα έχω φτιάξει μόνος μου? Δεν θέλω να ακουσα απαντήσεις του τύπου: 1)δεν μιλάμε για παράνομα, εγώ μιλάω μονο για νόμιμα. μην μου κλειδώσετε το θέμα αν δεν υπάρχει λόγος.
  12. ΟΚ αν και δεν ρώτησα αν χρειαζεται άδεια ή όχι. ρώτησα απλά για το υλικό τους, αλλά τέλος πάντων έτσι και αλλιώς βρήκα απαντηση.
  13. Γειά σας, θέλω να σας ρωτήσω αν μπορώ κάπου να βρω φτηνά ξύλινα υλικά ώστε να μπορούν να συναρμολογηθούν και να φτιάξουν ένα μικρο ξύλινο κατασκεύασμα συγκεκριμένων διαστάσεων. ας πούμε δηλαδή να μου πείτε που μπορώ να βρω φτηνές ξύλινες κολόνες-''δοκαράκια'' , ξύλινους απλούς τοίχους και σκεπές και καμιά συναρμολογούμενα πόρτο-παράθυρα, φτηνά και απλά για αποθήκη πιο πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.