Μετάβαση στο περιεχόμενο

EVI_KR

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

EVI_KR's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα κ από εμένα! Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κατι σχετικά με τισ προσθήκες. Κάνω προσθήκη έναν χώρο 32τμ (τουαλέτες σε αναψυκτήριο) πρόκειτε για ανεξάρτηστο όγκο σε σχέση με το υφιστάμενο. Γνωρίζεται ποιες μελέτες απαιτούνται καθώς είναι χώρος με υδραυλικά και αποχέτευση.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπορέσει να με βοηθήσει....
  2. θα ήθελα να ρωτήσω πάνω στο θέμα αυτό,για να νομιμοποιηθεί μια προσθήκη που έγινε χωρίς άδεια ποιά είναι η διαδικασία;γίνεται αναθεώσηση ή προσθήκη?
  3. καλήσπέρα..... έχω μπεί στο πρόγραμμα των νέων μηχανικών και έχω πάρει και την πρώτη δόση,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και άν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει....Μπορώ να διδάσκω σε ιεκ χωρις να υπογράψω σύμβαση και να κόβω αποδείξεις, δεν νομίζω πως θεωρείτε εξαρτημένη σχέση εργασίας άλλωστε τα λεφτά δεν είναι τίποτα το τρομερό.Και κάτι ακόμη, πήρε το αυτί μου πως έχουν αρχήσει να καθυστερούν την δεύτερη δόση, έχει κανείς τέτοιο προβλημα? Ευχαριστώ!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.