Μετάβαση στο περιεχόμενο

gio7-samos

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Σαμος
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

gio7-samos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. αν εννοεις την αιτηση-υ.δ. που βρισκεις στο site, την κανεισ ετσι κι αλλιως. αλλα νομιζω οτι το 25% δεν μπορεις να το υπερβεις.σε μερικες περιπτωσεις (ιδιως σε αυτοκινητα) μπορει να σου ζητησουν και βεβαιωση απο την αντιπροσωπεια οτι μπορει να τοποθετηθει μεγαλυτερος κινητηρας.
  2. 221 ευρω το μηνα, απο 210 που ηταν, αφου ειναι τοσο καλη ασφαλιση, ειπαν να την ανεβασουν λιγο...
  3. καλημερα. αν πατησεις στο google "αλλαγη κινητηρα υμε", θα σε μεταφερει στο site του Υπουργειου Μεταφορων, οπου θα δεις την αιτηση-υ.δ. τεσσαρων σελίδων που θα πρεπει να φτιαξεις σαν ιδιοκτητης, τα δικαιολογητικα, αλλα και την υ.δ. μηχανολογου για την αλλαγη κινητηρα. Εχει και τους νόμους μεσα και τις προυποθεσεις. Νομιζω οτι δεν μπορει η ισχυς του νεου κινητηρα να υπερβαινει κατα 25% την ισχυς του παλιου κινητηρα. Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο!
  4. Το Υ.Δ. 2031937 ειναι του 1937, αλλα δεν το βρισκω πουθενα..παιδια ευχαριστω παρα πολυ!
  5. Το Υ.Δ. 2031937 (ΦΕΚ 48Β) που δεν μπορω να το βρω πουθενα! ευχαριστω.
  6. Καλησπερα σας, θα ηθελα να με βοηθησετε!ειμαι νεος στο επαγγελμα (δουλευω 6 μηνες σε τεχνικο γραφειο) και μου ζητησαν αδεια για παγοποειο που θα δουλευει 2-3 μηνες το καλοκαιρι. Υπαρχει οικοδομικη αδεια οικιας, και δεν μπορω να βρω πουθενα νομοθεσία. Υπαγεται στο υγειονομικό ή στο ανάπτυξης? το μονο που εχω βρει είναι ο Υγειονομικός κανονισμός ΦΕΚ-528/Β/8-9-83, ο οποιος ομως δεν γραφει κατι συγκεκριμένο, αλλα και το Υ.Δ. 2031937 (ΦΕΚ 48Β), το οποίο ομως δεν το βρισκω πουθενά! Ευχαριστω εκ των προτερων παιδιά!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.