Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημήτpης

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Δημήτpης

  1. Τι να γίνει τώρα;;; Την άλλη ερώτηση μπορώ και εγώ να την αντιστρέψω. Τελος πάντων συγνώμη αν δεν θεωρείται σωστό το διπλο ποστάρισμα σε παρόμοια θέματα. Υ.Γ. Δεν έχω καμοια αυταπάτη, ένας βασικός κανόνας του ολιγοπωλίου είναι οι δυσαρεστημένοι να βρίσκουν το φως το αληθινό στην "αντίπαλη" εταιρία και να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
  2. Προσοχή στους cannon. Πριν από δύο χρόνια που τον πήρα ήταν μονόδρομος γιατι οι πλότερ της hp ηταν απαρχιωμένοι (16mb μνημης, χωρις ethernet, αργοί). Η κεφαλή χάλασε στους 13 μήνες και ενώ ήταν ΠΑΝΤΑ ανοικτο και μάλιστα στα 150τμ χαρτιού (τα ποιο πολλά σχέδια ταν τύπωνα σε εναν αρχαιο αλλά σκυλί hp 500). Από την εταιρία δεν μου έκαναν ούτε 10€ έκπτωση στη κεφαλή να δείξουν ένα ενδιαφέρον. Επειδή έχασα μόνο το μπλε συνεχίζω χωρίς αλλάγη αφού κατα βάση χρειάζομαι μονόχρωμες εκτυπώσεις. Όλως τυχαία όταν έκλεισε δυο χρόνια ζήτησε αλλαγή στο cartiege που μαζεύει τα περισευούμενα μελάνια. Το σφουγγάρι ήταν στο μεγαλύτερο τμήμα του λευκό όπως βγήκε από το εργοστάσιο. Δεν με άφηνε να τυπώσω και το άλλαξα. 52 € (δεν κόβουν ούτε τα 2) +φπα για ένα κουτί. Η πολύ συχνή διαδικασία συντήρησης (που δεν προστάτεψε τη κεφαλή) καταναλώνει πόλύ μελάνι. Κατά τα άλλα σε θέμα ταχύτητας και ποιότητας αρκετά καλά, τουλάχιστον σε σχέση με τον παλιό hp 500 με τσάμπα ιμιτασιόν μελάνια (340€ περ. για τον cannon) Δημήτpης είναι συνδεδεμένοι τώρα Προσθήκη Φήμης στον Δημήτpης Αναφορά Μηνύματος Επεξεργασία/Διαγραφή Μηνύματος
  3. Παιδιά απλά μακρυά από cannon. Πριν από δύο χρόνια που τον πήρα ήταν μονόδρομος γιατι οι πλότερ της hp ηταν απαρχιωμένοι (16mb μνημης, χωρις ethernet, αργοί). Η κεφαλή χάλασε στους 13 μήνες και ενώ ήταν ΠΑΝΤΑ ανοικτο και μάλιστα στα 150τμ χαρτιού (τα ποιο πολλά σχέδια ταν τύπωνα σε εναν αρχαιο αλλά σκυλί hp 500). Από την εταιρία δεν μου έκαναν ούτε 10€ έκπτωση στη κεφαλή να δείξουν ένα ενδιαφέρον. Επειδή έχασα μόνο το μπλε συνεχίζω χωρίς αλλάγη αφού κατα βάση χρειάζομαι μονόχρωμες εκτυπώσεις. Όλως τυχαία όταν έκλεισε δυο χρόνια ζήτησε αλλαγή στο cartiege που μαζεύει τα περισευούμενα μελάνια. Το σφουγγάρι ήταν στο μεγαλύτερο τμήμα του λευκό όπως βγήκε από το εργοστάσιο. Δεν με άφηνε να τυπώσω και το άλλαξα. 52 € (δεν κόβουν ούτε τα 2) +φπα για ένα κουτί. Η πολύ συχνή διαδικασία συντήρησης (που δεν προστάτεψε τη κεφαλή) καταναλώνει πόλύ μελάνι. Κατά τα άλλα σε θέμα ταχύτητας και ποιότητας αρκετά καλά, τουλάχιστον σε σχέση με τον παλιό hp 500 με τσάμπα ιμιτασιόν μελάνια (340€ περ. για τον cannon)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.