Μετάβαση στο περιεχόμενο

atsermen

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by atsermen

  1. Πάντως εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.. Το αστείο είναι ότι όσοι δεν έχουν κλείσει βιβλία μπορούν να κάνουν μια αναδρομική διαγραφή ΚΑΔ και να γλιτώσουν, αν και ουσιαστικά πρόκειται για ίδια περίπτωση με αυτούς που έχουν κλείσει βιβλία καθώς το ζήτημα αφορά το προγενέστερο οικονομικό έτος 2017 όπου όλοι ήταν μισθωτοί μπλοκάκια. Επίσης το παράλογο είναι ότι όλοι για το έτος 2017 θεωρούμαστε ασφαλιστικά σαν 'μισθωτοί' ενώ φορολογικά σαν 'ΕΕ'. Βέβαια παρόλο που έχουμε κλείσει βιβλία συνεχίζουν στο ΕΦΚΑ να βγάζουν εισφορές σαν ΕΕ. Ελλάς το μεγαλείο σου..!!
  2. Καλησπέρα και από έμενα, Φίλε Tallone επειδή είμαστε ακριβώς ίδια περίπτωση, δηλαδή πρόβλημα με ΚΑΔ αλλά δεν μπορώ να κάνω διαγραφή γιατί έχω κλείσει βιβλία στο τέλους του 2017, ενημέρωσε με σε παρακαλώ όταν έχεις νεότερα σχετικά με το πως πήγε με την υποβολή με επιφύλαξη και αν δέχτηκε η εφορία να σε φορολογήσει σαν μισθωτό. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.