Μετάβαση στο περιεχόμενο

vrastabill

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vrastabill's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-14

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημερα σε ολους ο πελατης μου εχει βγαλει αδεια για αποθηκη 160τ.μ. (που υφισταται) ενω στο οικοπεδο του διερχονται καλωδια υψηλης τασης, κατι που δεν εχει σημειωθει στο τοπογραφικο απο τον μηχανικο που εβγαλε την αδεια. Στην περιπτωση που γινει αυτοψια απο την αρμοδια πολεοδομια θα κριθει αυθαιρετη η αποθηκη. Μηπως γνωριζει καποιος συναδελφος σχεδιο δρασης για νομιμοποιηση? ο 4014 με καλυπτει με καποιο τροπο? ευχαριστω προκαταβολικα.
  2. Γεια σε όλους γνωρίζω οτι μαλλον επρεπε να κανω αυτο το ποστ καπου αλλού και οχι στο "Σχετικά με τον υπολογισμό πρόστιμου αυθαιρέτου (διευκρινησεις - αποριες) " αλλα πραγματικα γινεται ενας κακος χαμος και δεν βρισκω ακρη. η ερωτηση μου απλη εως χαζη. Εκτος απο την δηλωση μεσω τεε συμπληρωνω και στελω αιτηση καπου?* *"εφοσον ο πολιτης αποφασισει την ενταξη του ακινητου του στην ρυθμιση ο μηχανικος αναλαμβανει την διεκπεραιωση της της αιτησης καθως ο αριθμος μητρωου του ΤΕΕ ειναι απαραιτητη προυποθεση...." >>> για ποια αιτηση μιλαει ο ποιητης?? Επισης μηπως γνωριζει καποιος αν συμπληρωνωντας την δηλωση μεσω τεε εκδιδεται το παραβολο αυτοματοποιημενα? ευχαριστω εκ των προτερων Βασιλης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.