Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ

  1. O έλεγχος των αδειών αφορά βάση το νόμο την προηγούμενη χρονιά είχε βέβαια κάποια στιγμή η Κα ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ οτι ενδέχεται να επεκταθεί κάποια στιγμή και σε προηγούμενα χρόνια λέγοντάς το για να πάει ο κόσμος να δηλώσει τους ημιυπαίθριους χώρους γιατί στην αρχή φοβόντουσαν ότι δεν θα υπήρχε ανταποκρισή από τον κόσμο. Βέβαια νομίζω ότι μόνο και για το 2011 θα υπάρχει αυτός ο έλεγχος γιατί μετά με τον νέο νόμο έκδοσης οικοδομικών αδειών από το 2012 όλες οικοδομές θα περνούν τουλάχιστον από 2 αυτοψίες διαφορετικών τριμελών επιτροπών. Το βάρος από εδω και πέρα για τις πολεοδομίες θα είναι ο νόμος για τα αυθαίρετα(άραγε πόσες ερμηνευτικές εγκύκλιοι θα ακολουθήσουν) Τέλος υπάρχουν αρκετές πολεοδομίες που δεν εχούν ολοκληρώσει το έλεγχο για το 2009. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
  2. 'Οχι βέβαια δεν υπήρξε λάθος απλώς είχε γίνει γνωστό σε πολλές πολεοδομίες κάποιοι σε συνεργασία με την διεκπεραιώση κανόνιζαν τις άδειες τους να λήγουν σε 5 σκεπτόμενοι ότι δεν μπορεί να ξαναμπεί. Επιτέλους και μια απόφαση που δεν την περίμεναν κάποιοι(οι οποίοι διαφήμιζαν ότι έχουν τρόπο να αποφευγουν τους ελέγχους)και θα βρεθούν όλες τους οι άδειες να λήγουν σε 5! ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΓΙΑ.
  3. Η πολεοδομία το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να επιβάλει κάποιο πρόστιμο(κατασκευής-διατήρηρης) δεν μπορεί να τον υποχρεώσει να το επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση αν εκείνος δεν το κανει μόνος του πληρώνοντας βέβαια το πρόστιμο διατήρησης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.